ΑΡΗΣ

Προτάθηκε ο Νασίφ Μορίς

ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ/ 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Α' ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ/ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ
Νασίφ Μορίς INTIME SPORTS

Ο Νασίφ Μορίς προτάθηκε στην διοίκηση του Άρη και οι άνθρωποι της ομάδας σκέφτονται πολύ σοβαρά την επιστροφή του 30χρονου αμυντικού μετά από οκτώ χρόνια.

Τα οικονομικά δεδομένα της νέας σεζόν δεν επιτρέπουν στην ομάδα του Άρη να κάνει μεγάλα ανοίγματα σε μεταγραφικούς στόχους, έτσι διοίκηση και προπονητής χτενίζουν την Ευρώπη και τον κόσμο με σκοπό να βρουν "έξυπνες βόμβες".

Μία από αυτές είναι σίγουρα και του Νασίφ Μορίς, ποδοσφαιριστή που γνωρίσαμε στην Ελλάδα για πρώτη φορά πριν από οκτώ χρόνια στον Άρη!

Μετά από το πέρασμα του από Παναθηναϊκό, Ράγιο Βαγεκάνο, Ρασίνγκ Σανταντέρ και Απόλλων Λεμεσού, ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός είναι ελεύθερος και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Η κίτρινη ΠΑΕ σκέφτεται πολύ σοβαρά την επιστροφή του στην ομάδα, καθώς πρόκειται για έναν ποιοτικό ποδοσφαιριστή που είναι μέσα στις οικονομικές δυνατότητες του Άρη.

Δεν αποκλείεται μάλιστα να έχουμε σύντομα εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα, καθώς ο Μορίς έχει ήδη προταθεί και σε πολλές ακόμα ομάδες της Superleague.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ