ΑΕΚ

Προτάθηκε ο Ντ' Αλεσάντρο

Προτάθηκε ο Ντ' Αλεσάντρο
Εντίνιο

Αίσιο τέλος στην υπόθεση του Εντίνιο, τον οποίο ανακοίνωσε η Μάλαγα. Για Ντ'Αλεσάντρο γράφουν οι Βραζιλιάνοι

Σύμφωνα με την Opinion η μεταγραφή του Πορτογάλου στην Μάλαγα ολοκληρώθηκε, τα προβλήματα ξεπεράστηκαν και ο "Έντι" θα παρουσιαστεί την Παρασκευής από την Ισπανική ομάδα.
Ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ, όπως αναφέρεται και στο δημοσίευμα θα μεταβεί το συντομότερο δυνατό στο Μπεναχαβίς όπου προετοιμάζεται η Μάλαγα.

Η ΑΕΚ θα πουλήσει το 60% του ποδοσφαιριστή έναντι ενός εκατομμυρίου ευρώ το οποίο θα καταβληθεί από τον Ισπανικό σύλλογο σε δύο ισόποσες δόσεις. Η Ένωση θα λάβει τώρα 500.000 ευρώ και σε ένα χρόνο το υπόλοιπο ποσό.

Με αυτά τα χρήματα θα μπορέσει να κινηθεί και στο φετινό μεταγραφικό παζάρι για το οποίο ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θέλει τουλάχιστον τρεις ακόμα ποδοσφαιριστές.

*Αργά το βράδυ της Πέμπτης η Μάλαγα ανακοίνωσε την απόκτηση του Εντίνιο. Περισσότερα ΕΔΩ .

Ντ’ Αλεσάντρο στέλνουν οι Βραζιλιάνοι


Μετά τον Έκι Γκονσάλες που ακούστηκε για την ΑΕΚ ακόμα ένας Αργεντινός ερίζει για την θέση του επιτελικού χαφ που τόσο επιθυμεί ο Σερβοέλληνας τεχνικός.

Αυτή τη φορά το όνομα που ήρθε στην επιφάνεια είναι του Άντρες Ντ’ Αλεσάντρο. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα finalsports.com.br ο 28χρονος επιτελικός μέσος της Ιντερνασιονάλ του Πόρτο Αλέγκρε προτάθηκε και εξετάζεται από την Ένωση.














TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ