ΑΡΗΣ

Προτάθηκε ο Πάβλοβιτς της Μπάνφιλντ

Προτάθηκε ο Πάβλοβιτς της Μπάνφιλντ
παβλοβιτς

Ο επιθετικός της Μπάνφιλντ, Νίκολα Πάβλοβιτς, προτάθηκε στους "κίτρινους"

Ο Πάβλοβιτς αν και Αργεντινός στην καταγωγή έχει το πλεονέκτημα να έχει στην κατοχή του ιταλικό διαβατήριο που του δίνει την δυνατότητα να αγωνίζεται ως κοινοτικός στην Ευρώπη.
Ο Πάβλοβιτς τις επόμενες μέρες είναι να μείνει ελεύθερος από την Μπάνφιλντ της Αργεντινής με την οποία φέτος είχε 23 συμμετοχές με 4 γκολ. Η περίπτωσή του εξετάστηκε μεν από τους ανθρώπους του Άρη λόγω και του κοινοτικού του διαβατηρίου αλλά από ότι φαίνεται δεν πρόκειται να απασχολήσει περαιτέρω.

Όσο για την περίπτωση του Βλάνταν Ίβιτς; Λάμπρος Σκόρδας και Ίλια Ίβις μετά το χθεσινό τους ραντεβού συμφώνησαν να τα ξαναπούνε μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Στη χθεσινή συνάντηση στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης διαπιστώθηκε διαφορά στο οικονομικό μεταξύ της πρότασης της ομάδας της Θεσσαλονίκης για συμβόλαιο δύο χρόνων και της πρότασης του αδερφού και εκπροσώπου του Σέρβου μεσοεπιθετικού.

Πλέον αυτό που απομένει να φανεί την Παρασκευή είναι αν θα βρεθεί η χρυσή τομή δεδομένης και της επιθυμίας για συνέχιση της συνεργασίας και από τις δύο πλευρές αλλά και του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Σε διαφορετική περίπτωση στον Άρη θα αναζητήσουν άλλη λύση για τα χαφ πιθανότατα και πάλι από την Σερβία.

Όσο για την αποστολή του υπογεγραμμένου συμβολαίου του Φρανθσίκο Χαβίτο στα γραφεία της ΠΑΕ; Πολύ πιθανό να γίνει ακόμα και σήμερα εξέλιξη που θα διατηρήσει τον Ισπανό παίκτη του Άρη για τα επόμενα τρία χρόνια. Ακολούθως σειρά θα πάρει η επέκταση του συμβολαίου του Αβραάμ Παπαδόπουλου όπως επίσης και των Παπάζογλου και Στρατηλάτη.






TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ