ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Πρωταθλητή σε θέλουμε"

"Πρωταθλητή σε θέλουμε"
παρουσιαση

Ο ΠΑΟ παρουσίασε την ομάδα ενώπιον 10.000 φίλων του και το SPORT 24 ήταν εκεί (pics+vids)

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού που δημιούργησαν εικόνα φιέστας... ζητώντας συνεχώς το πρωτάθλημα έδωσαν ισχυρό κίνητρο στους παίκτες του Χενκ Τεν Κάτε, ενόψει της προσπάθειάς τους την νέα χρονιά.
Αυτοί με την σειρά τους εκτός ότι ανταπώδωσαν με χειροκρότημα κατά την φαντασμαγορική τους είσοδο στον αγωνιστικό χώρο (αλα ΝΒΑ), πρόσφεραν ένα απολαυστικό μισάωρο αγωνιστικό με πολλά και εκπληκτικά γκολ, χορευτικά και στιγμές άφθονου γέλιου με συνεχή πλάκες.

Σισέ (2 γκολ) και Πετρόπουλος (3 γκολ) οι "πρώτοι" σκόρερ του 7-5 υπέρ των "πράσινων" και τον Καραγκούνη να πετυχαίνει το σούπερ-γκολ αφού, "κρέμασε" τον Γκαλίνοβιτς από το κέντρο.

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, όπως και στην άφιξη της αποστολής έτσι και στην αποχώρηση πολιόρκησαν το πούλμαν ζητώντας επιτακτικά το φετινό πρωτάθλημα από τους παίκτες του Τεν Κάτε, αναγκάζοντας με τον τρόπο αυτό τους ποδοσφαιριστές να μην μπορούν να προβούν σε δηλώσεις πριν φύγουν από την Λεωφόρο.

Η εξέλιξη του φιλικού... και το εκπληκτικό 7-5

21:55 Με την λήξη του ματς χιλιάδες οπαδοί μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο για να πάρουν μια φανέλα αναμνηστική από τους παίκτες του Παναθηναϊκού, με τον ύμνο της ομάδας να παίζει στα μεγάφωνα.

21:54 Το τελικό 7-5 πραγματοποίησε ο Σιμάο που νίκησε στο τετ α τετ τον Γκαλίνοβιτς. Ο παίκτης από την Μοζαμβίκη που όλοι οι αντίπαλοί του ήθελαν να τον χτυπήσουν.... στην διάρκεια του ματς, στον πανηγυρισμό του έβγαλε την φανέλα στο κόρνερ και την φίλησε στον αγωνιστικό χώρο γνωρίζοντας την αποθέωση.

21:51 Ο Λέτο μετά αφού πέρασε και τον Γκαλίνοβιτς έκανε το 6-5, αφού πρώτα αντάλλαξε πάσες πάνω στην γραμμή με τον Γκάμπριελ. Ετσι και ο Αργεντίνος μέσος χρίστηκε σκόρερ και αποθεώθηκε.

21:49 Ο Σαλπιγγίδης πολύ γρήγορα ισοφαρίζει σε 5-5 για την ομάδα με τις λευκές εμφανίσεις, μ' ένα ακόμα δυνατό σουτ.

21:48 Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα δίνει προβάδισμα στους "πράσινους" με 5-4, πλασάροντας σε κενή εστία.

21:45 Ο Καραγκούνης με σουτ από την σέντρα πετυχαίνει ένα σπουδαίο γκολ "κρεμώντας" τον ανήμπορο να αντιδράσει, Μάριο Γκαλίνοβιτς. Μάλιστα και ο Κροάτης πορτιέρο χειροκρότησε τον αρχηγό των "πράσινων" που όλοι οι συμπαίκτες του έδωσαν συγχαρητήρια.

21:44 Ο Σισέ πετυχαίνει το δευτερο γκολ του και αποθεώνεται και μειώνει σε 3-4.

21:43 Ο "Πετρο-γκολ" με φωτοβολίδα νικάει τον Καρνέζη που πήρε την θέση του Τζόρβα και αυξάνει τον δείκτη του σκορ.

Στο ημίχρονο οι παίκτες του Παναθηναϊκού πέταξαν μπάλες στους φίλους της ομάδας στις εξέδρες.

21:36 Ο Σισέ πετυχαίνει το γκολ... και τρελός χορός με τον Γκάμπριελ για το πρώτο γκολ του Γάλλου. Λατρεία από την εξέδρα που τραγουδάει με σύνθημα το όνομά του και εκείνος ανταπωδίδει με χειροκρότημα προς αυτούς.

21:34 Ο "Πετρο-γκολ" πήρε μπροστά και κάνει το 3-1 για τους τυπικά φιλοξενούμενους...

21:33 Ο Πετρόπουλος με γκολ αλλάζει τα δεδομένα του ματς και κάνει το 2-1 υπέρ των "λευκών".

21:29 Ο Σαλπιγγίδης ισοφαρίζει για την ομάδα του και πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του...

21:26 Ο Γκάμπριελ ανοίγει το σκορ μετά από σέντρα του Λέτο, με τον Μάτος να τον "αγκαλιάζει" πανηγυρίζοντας και ας είναι και αντίπαλος!!!

Οι δύο ενδεκάδες....

21:23 Πράσινοι: Τζόρβας, Μουν, Βύντρα, Μπιάρσμιρ, Μελίσσης, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Σιμάο, Καραγκούνης, Γκάμπριελ, Λέτο, Σισέ.

Λευκοί: Γκαλίνοβιτς, Σπυρόπουλος, Καντέ, Σαριέγκι, Μαχλέλης, Μάτος, Κατσουράνης, Νίνης, Σαλπιγγίδης, Χριστοδουλόπουλος, Πετρόπουλος.

21:21 Ξεκίνησε το "οικογενειακό" διπλό. "Πράσινοι" εναντίων "λευκών".

Τέλος της παρουσίασης.... ώρα για μπαλίτσα

21:17 Με το νούμερο 18 ο Μπιάρσμιρ, με το νούμερο 8 ο Καντέ, με το νούμερο 11 ο Λέτο, με το νούμερο 29 Κώστας Κατσουράνης και με το νούμερο 9 ο Τζιμπρίλ Σισέεεεεεεεεε. Λίγο πριν την αναμνηστική φωτογραφία των "πράσινων" και των "λευκών" δεν έλειψαν τα αστεία μεταξύ των Βραζιλιάνων και των άλλων ξένων στην περιοχή που γίνονταν η φωτογράφιση.

Η αναμνηστική φωτογραφία με τους παίκτες του ΠΑΟ



Η είσοδος του Σισέ στον αγωνιστικό χώρο:



21:15 Αποθεώση για την έξοδο του Λουκά Βύντρα (24 νούμερο), με το νούμερο 17 ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, με το νούμερο 5 ο Αντε Ρουκάβινα, με το 34 ο Μαχλέλης, με το νούμερο 28 ο Αντώνης Πετρόπουλος, με το 31 ο Νίκος Σπυρόπουλος, με το 30 ο Τζόρβας και το 27 ο Ορέστης Καρνέζης με τους τερματοφύλακες να φοράνε "μαύρη" εμφάνιση.

21:12 Με το νούμερο 1 ο Μάριο Γκαλίνοβιτς, με το νούμερο 2 ο Μπράις Μουν, με το νούμερο 3 ο Γιοσού Σαριέγκι, με το νουμερο 6 ο Χρήστος Μελίσσης, με το νούμερο 4 ο Μαρσέλο Μάτος, με το νούμερο 19 ο Ροντρίγκες Γκάμπριελ, με το νούμερο 7 ο Σωτήρης Νίνης, με το νούμερο 23 ο Σιμάο Μάτε Τζούνιορ. Να τονίσουμε ότι οι παίκτες βγαίνουν ένας με "πράσινη" φανέλα και ένας με "λευκή".

21:10 Με το νούμερο 26 (επέστρεψε στο νούμερο που φορούσε πριν φύγει από το "τριφύλλι" και μέχρι τώρα φόραγε ο Μάντζιος) ο Γιώργος Καραγκούνης, με το νούμερο 14 ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, με το νούμερο 15 ο Ζιλμπέρτο Σίλβα...

Η είσοδος των Καραγκούνη, Σαλπιγγίδη και Ζιλμπέρτο Σίλβα



21:05 Μετά από ένα βίντεο στα μάτριξ... με τις νέες φανέλες, ξεκινάνε να βγαίνουν οι παίκτες... ανάμεσα σε δύο φωτεινές γραμμές που οδηγούσαν στο κέντρο.

21:02 Ολα είναι έτοιμα για την υποδοχή των παικτών στον αγωνιστικό χώρο...

20:55 " Πρωταθλητή σε θέλουμε Παναθηναϊκέ.... οεοεοε" και " Εδώ ειναί το σπίτι σου... Παναθηναϊκέ, οεοεοεοε" τσ συνθήματα που ακούγονται από την Θύρα 13, με την εικόνα από τα πολυάριθμα καπνογόνα να είναι εντυπωσιακή.

Πάρτε μια γεύση από την "πράσινη" εξέδρα



20:51 Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δήλωσε την επίσημη λίστα των παικτών που θα συμμετέχουν στην πρώτη φάση των δύο αγώνων για τα προκριματικά. Σ' αυτήν είναι οι 24 παίκτες που ήταν παρόντες στην Αυστρία και το β' μέρος της προετοιμασίας.

Γκαλίνοβιτς, Τζόρβας, Καρνέζης, Σπυρόπουλος, Βύντρα, Σαριέγκι, Κάντε, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Κατσουράνης, Μουν, Μαχλελής, Σιμάο, Μάτος, Λέτο, Χριστοδουλόπουλος, Νίνης, Γκαμπριέλ, Καραγκουνής, Σαλπιγγίδης, Πετρόπουλος, Σισέ, Μπιάρσμιρ, Ρουκάβινα και Μελίσσης οι παίκτες που επιλέχθηκαν από τον Τεν Κάτε.

20:48 Αρχίζει και σκοτεινιάζει στην Λεωφόρο ωστόσο οι βασικοί προβολείς δεν ανάβουν. Ο λόγος για να υπάρχει σκοτάδι και να ανάψουν οι προβολείς που θα συνοδεύουν τους παίκτες στην είσοδό τους.

20:42 Πανζουρλισμός και στην μπουτίκ του Παναθηναϊκού, με τους περισσότερους να προμηθεύονται την νέα "πράσινη" (και άσπρη) φανέλα αφού η "μαύρη" ακόμα δεν είναι προς διάθεση.

20:37 Ηδη γέμισε και η θύρα των επισήμων και οι διπλανές θύρες όπωα και αυτές κάτω από τα δημοσιογραφικά με τους φίλους της ομάδας να μαζεύονται όλο και περισσότερο. Μάλιστα, γύρω από το γήπεδο ο κόσμος είναι αρκετός που δεν έχει μπει μέσα.

20:31 Γνωστός οπαδός του "τριφυλλιού" και γκεστ σταρ τηλεοπτικής εκπομπής εμφανίστηκε στην εξέδρα με το στυλ στο μαλλί του να θυμίζει.... Τζιμπρίλ Σισέ. Μάλλον, ο Γάλλος σταρ θα κερδίσει πολλούς φίλους της ομάδας που θα θέλουν να μιμηθούν το μαλλί του.

20:27 Η Θύρα 13 πήρε μπροστά τα πρώτα συνθήματα ξεκίνησαν και τα πρώτα πυροτεχνήματα άναψαν σε μια εντυπωσιακή εικόνα από τους φίλους της ομάδας.

20:22 Δύο μάτριξ έχουν στηθεί στα κόρνερ στις θύρες 1 και 8 και δείχνουν εικόνες από την εκπληκτική πορεία της ομάδας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η άφιξη των "πρασίνων" στο γήπεδο της Λεωφόρου:



20:15 Ηρθε η αποστολή του Παναθηναϊκού με αρκετούς από τους φίλους της ομάδας που ήταν έξω από τα αποδυτήρια να αποθεώνουν για αρχή τα νέα αποκτήματα των "πράσινων", τον Τεν Κάτε και να ζητούν πρωτάθλημα.

20:05 Γύρω από το γήπεδο ο κόσμος έρχεται συνεχώς με κάθε ηλικία να δίνει το παρών από παπούδες και παιδιά μέχρι και γιαγιάδες είδαμε κατά την είσοδό μας να φέρνουν τα εγγόνια τους.

20:00 Περίπου 1.500 άτομα είναι μέσα στο γήπεδο της Λεωφόρου αυτή την ώρα με τον κύριο όγκο να είναι στην Θύρα 13... ένα σημείο που έλειψε σε πολλούς το τελευταίο χρόνο.




































































































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ