ΠΑΟΚ

Προτελευταίο τεστ με Πιερικό

Προτελευταίο τεστ με Πιερικό
χριστοδουλοπουλος-φιλικο

Την Πέμπτη (14/8) θα δώσουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ το προτελευταίο τεστ πριν απο την έναρξη του πρωταθλήματος

Το τέταρτο φιλικό και προτελευταίο πριν απο την έναρξη του πρωταθλήματος, θα δώσει ο ΠΑΟΚ την Πέμπτη (16/8) κόντρα στον Πιερικό.
Ο τεχνικός του δικεφάλου του βορρά, Γιώργος Παράσχος θα βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα και ελπίζει να μην δει τα πολλά αμυντικά λάθη που έκαναν την εμφάνιση τους στο φιλικό με την Καστοριά, όπου ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 3-2.

Το τελευταίο τεστ για τους παίκτες του Γιώργου Παράσχου, έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή (19/8) στις 21:15 με την Κάλιαρι στο γήπεδο της Τούμπας και πρόκειται να αποτελέσει πρόβα τζενεράλε εν όψει της έναρξης των υποχρεώσων του ΠΑΟΚ για την Σούπερ Λίγκα.

Σε καλό δρόμο η μεταβίβαση των μετοχών
Συνάντηση με κύριο θέμα τη μεταβίβαση των μετοχών, είχαν το μεσημέρι ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Θοδωρής Ζαγοράκης, με τον αναπληρωτή πρόεδρο της προηγούμενης διοίκησης, Απόστολο Οικονομίδη.

Η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα ενώ υπήρξαν ανταλλαγές απόψεων για το συγκεκριμένο ζήτημα, με τον κύριο Οικονομίδης να εκφράζει την άποψή του καταλήγοντας πως δεν θέλει να γίνει ούτε εμπόδιο στη λειτουργία της διοίκησης και πολύ περισσότερο στην ανεύρεση ισχυρών επενδυτών από την ΠΑΕ.

Όπως όλα δείχνουν, η συμφωνία για τη μεταβίβαση των μετοχών που έχει στην κατοχή του είναι δεδομένη, ενώ το ίδιο μπορεί να συμβεί και με τον τέως προέδρο Νίκο Βεζυρτζή.

Αξίζει να σημειωθεί πως αύριο (14/8) στις 12 το μεσημέρι, ο Κούλης Αποστολίδης θα υπογράψει το συμφωνητικό της μεταβίβασης των μετοχών του στη διοίκηση της ΠΑΕ.











TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ