ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Προτεραιότητα ο Ατρόμητος

Προτεραιότητα ο Ατρόμητος
Τσενάμο INTIME SPORTS

Ο Λουίτζι Τσενάμο πραγματοποιεί μία από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας του και η παραμονή του στον Ατρόμητο μοιάζει σχεδόν βέβαιη. Διαβάστε πως έχουν τα δεδομένα.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε ο Ατρόμητος συμφώνησε με τον Λουίτζι Τσενάμο για συμβόλαιο ενός έτους, καθώς έψαχνε έναν τερματοφύλακα πίσω από τον Μιχάλη Σηφάκη που αποτελούσε, θεωρητικά, τη μεγάλη μεταγραφή του καλοκαιριού.

Λίγους μήνες αργότερα ο έμπειρος κίπερ αποτελεί τον βασικό και αναντικατάστατο τερματοφύλακα της ομάδας του Περιστερίου με τον Σηφάκη βρίσκεται στον πάγκο.

Η σεζόν φτάνει προς το τέλος της όμως και στον Ατρόμητο θέλουν να τελειώνουν με τις υποθέσεις των ποδοσφαιριστών που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι. Σε αυτή την κατηγορία βρίσκεται και ο Τσενάμο.

Μία πρώτη επαφή έχει γίνει, όμως μέχρι να υπάρξει ραντεβού από κοντά και να πέσουν οι υπογραφές καλό είναι να περιμένουμε.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Τσενάμο θέλει πρώτα να ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα της παραμονής του στον Ατρόμητο και στη συνέχεια θα μπει σε διαπραγματεύσεις με οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Ρόλο στις όποιες κουβέντες θα παίξει πάντως και η χρονική διάρκεια του συμβολαίου.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ