ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προτεραιότητα ο Μολέντο για τη Φλουμινένσε

Προτεραιότητα ο Μολέντο για τη Φλουμινένσε
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Φλουμινένσε θα κινηθεί για πέντε μεταγραφές και ο Ροντρίγκο Μολέντο αποτελεί μία από τις πρώτες επιλογές της. Σενάριο για τον δανεισμό του Καρνέζη.

Η προτεραιότητα του προπονητή της Φλουμινένσε για την ενίσχυση της άμυνας είναι ο Ροντρίγκο Μολέντο... Αυτό υποστηρίζει στο ρεπορτάζ της η βραζιλιάνικη έκδοση του ESPN, αναφορικά με τις εισηγήσεις του Λεβίρ Κούλπι, ο οποίος απαίτησε πέντε μεταγραφές!

Ο Κούλπι παρέστη στο Διοικητικό Συμβούλιο της Φλουμινένσε και παρέδωσε μία λίστα με ονόματα για τις θέσεις που κρίνει ότι πρέπει να ενισχυθούν. Στο κέντρο της άμυνας, ο πρώτος στόχος είναι ο 28χρονος στόπερ του Παναθηναϊκού, για τον οποίο ο ρεπόρτερ ισχυρίζεται ότι θα κατατεθεί πρόταση στον Παναθηναϊκό.

Φυσικά, στη διοίκηση δεν συζητούν την πώληση του Μολέντο, πόσο μάλλον από τη στιγμή που ένας συμπατριώτης του, ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, ανέλαβε τη διεύθυνση του ποδοσφαιρικού τμήματος. Εκτός και αν η προσφορά αγγίζει ένα εξωπραγματικό ποσό, που δεν θα μπορέσει να το αρνηθεί...

"Στον Παναθηναϊκό ο Καρνέζης"

Ως ένα πιθανό σενάριο αναφέρει την επιστροφή του Ορέστη Καρνέζη στην Αθήνα, η ιστοσελίδα "mondoudinese.it". Σύμφωνα με δημοσίευμα της, ο διεθνής γκολκίπερ ίσως να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό του Αντρέα Στραματσόνι, υπό τη μορφή δανεισμού. Πρόκειται για μία υπόθεση που δύσκολα θα τεθεί καν υπό διαπραγμάτευση...

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ