ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Προτεραιότητα του Λέτο ο Ολυμπιακός"

"Προτεραιότητα του Λέτο ο Ολυμπιακός"
Λέτο

Ο Φ. Κονσεντίνο μίλησε στο SPORT 24 για τις επαφές Ολυμπιακού και Λίβερπουλ για τον Λέτο

Ενώ συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις Ολυμπιακού και Λίβερπουλ για το μέλλον του Σεμπαστιάν Λέτο, ο μάνατζερ του παίκτη, Φερνάντο Κονσεντίνο, μίλησε από την Αργεντινή στο SPORT 24 για τις τελευταίες εξελίξεις στις συζητήσεις των δυο ομάδων.

Οι επαφές και το χρηματικό

" Συνεχίζουμε να μιλάμε με Ολυμπιακό και Λίβερπουλ στην προσπάθεια που κάνουμε ώστε ο Λέτο να παραμείνει στην Ελλάδα και την επόμενη χρονιά. Η διαφορά που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο χρηματικό, μπορώ να αποκαλύψω ότι δεν είναι μεγάλη και πιστεύω ότι τελικά οι δυο ομάδες θα τα βρουν.

Ο Ολυμπιακός είναι διατεθειμένος να προχωρήσει στην αγορά του παίκτη και αισιοδοξώ ότι η Λίβερπουλ δεν θα θελήσει να χαλάσει τη μεταγραφή. Τουλάχιστον δεν δείχνει κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής. Έτσι κι αλλιώς, είμαι σίγουρος ότι μέσα στο επόμενο δεκαήμερο θα έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο και ελπίζω να έχουμε καταλήξει σε συμφωνία. Αυτή τη στιγμή πάντως τα πράγματα δείχνουν να προχωρούν στον σωστό δρόμο

".

Πολλές προτάσεις

" Εκτός από τον Ολυμπιακό, υπάρχουν αρκετές ομάδες που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τον Λέτο. Οι σημαντικότερες προέρχονται από την Ισπανία και την Ιταλία. Μόνο δύο όμως από αυτές μιλάνε για αγορά του παίκτη, ενώ όλες οι υπόλοιπες τον θέλουν δανεικό, κάτι που δεν φαίνεται να ενδιαφέρει τη Λίβερπουλ.

Οι ομάδες που έχουν καταθέσει προτάσεις για αγορά του παίκτη στον βρετανικό σύλλογο είναι αρκετά ενδιαφέρουσες, όμως καμία δεν ξεπερνάει την αντίστοιχη οικονομική προσφορά του Ολυμπιακού. Δεν θέλω να αποκαλύψω τα ονόματά τους, όμως μπορώ να σας πω ότι δεν πρόκειται για ομάδες που θα αγωνιστούν την επόμενη χρονιά στο Τσάμπιονς Λιγκ

".

"Ο Σεμπαστιάν θέλει Ολυμπιακό"

" Ο Σεμπαστιάν είχε μια καλή χρονιά στην Ελλάδα και είναι απόλυτα ικανοποιημένος από το αγωνιστικό κομμάτι. Συνάντησε βέβαια κάποια προβλήματα προς το τέλος, όμως όλα αυτά ξεπεράστηκαν και αποτελούν παρελθόν.

Αν προσθέσουμε και το γεγονός ότι τόσο αυτός όσο και η οικογένειά του είναι πολύ ευχαριστημένοι από την παραμονή τους στη χώρα σας αλλά και από την αγάπη που τους δείχνει σε κάθε ευκαιρία ο κόσμος, είναι εύκολο να καταλάβουμε τον λόγο για τον οποίο ο Λέτο θέλει οπωσδήποτε να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.



Η ελληνική ομάδα είναι η απόλυτη προτεραιότητα για τον πελάτη μου. Και στις μεταξύ μας συζητήσεις μου λέει ότι η μεγάλη του επιθυμία είναι να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Ο Ολυμπιακός είναι ένας σύλλογος που καλύπτει άριστα τις φιλοδοξίες του και δεν πρέπει να ξεχνάμε και την πρόκληση του Τσάμπιονς Λιγκ, έναν θεσμό στον οποίο ο Σεμπαστιάν θα ήθελε και να αγωνιστεί και να βοηθήσει την ομάδα του όσο περισσότερο μπορεί για μια καλή ευρωπαϊκή πορεία".

Λέτο: "Ποτέ στον ΠΑΟ"

Τους λόγους για τους οποίους αρνήθηκε την πρόταση του Παναθηναϊκού αποκάλυψε ο 23χρονος αριστερός χαφ Σεμπαστιάν Λέτο.

Ο λάτιν μέσος με δηλώσεις του στην εφημερίδα "Πρωταθλητής" υποστήριξε πως δεν πρόκειται ποτέ να πάει στους πράσινους, καθώς η μοναδική ομάδα που υπάρχει στην Ελλάδα για εκείνον είναι ο Θρύλος.

" Πριν από περίπου δύο εβδομάδες με ενημέρωσαν οι εκπρόσωποι μου ότι επικοινώνησε μαζί τους ο Παναθηναϊκός για μένα. Μου μετέφεραν ότι με θέλουν στην ομάδα τους και πως προσφέρουν πολλά χρήματα.

Χωρίς να το πολυσκεφτώ, τους είπα ότι δεν θέλω να πάω στον Παναθηναϊκό. Δεν γίνεται αυτό. Αγαπάω τον Ολυμπιακό και αν συνεχίσω στην Ελλάδα θα γίνει μόνο για χάρη του. Δεν υπάρχει άλλη ομάδα στην Ελλάδα για μένα πλην του Ολυμπιακού.

Πέρασα μια εξαιρετική χρόνια, κέρδισα τα πάντα δέθηκα με το σύλλογο και τους οπαδούς μας. Δεν θα μπορούσα να το κάνω πότε αυτό. Είναι σαν να φεύγεις από την Μπόκα και να πηγαίνεις στην Ρίβερ".

Σε ότι έχει να κάνει με την υπόθεση της αγοράς των δικαιωμάτων του από τον Ολυμπιακό, ο Λέτο τα έχει βρει σε όλα με τους μόνιμους νταμπλούχους Ελλάδας για 4ετές συμβόλαιο και το μόνο που μένει είναι να επέλθει συμφωνία και με την Λίβερπουλ.






























TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ