ΑΡΗΣ

Πρώτες επαφές από Ζαμπέτα

Πρώτες επαφές από Ζαμπέτα
INTIME SPORTS

Ο Αντώνης Ζαμπέτας όχι απλώς αναμένεται να είναι ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης αλλά ήδη κινείται στους ρυθμούς του νέου του ρόλου.

Με δεδομένο ότι ο Αντώνης Ζαμπέτας θα αποτελέσει τον νέο πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης έχει προχωρήσει ήδη στις πρώτες του επαφές που μεταξύ άλλων αφορούσαν και ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο Ζαμπέτας θα αποτελέσει επικεφαλής ενός σχήματος που δεν θα προκύψει μετά από προσφυγή στο Πρωτοδικείο.

Μία αλλαγή σελίδας στην ΠΑΕ Άρης μετά την χθεσινή παραίτηση των εφτά μελών της, πλην των Αθανάσιου Αθανασιάδη και Αντώνη Ζαμπέτα εξαιτίας του ότι είναι οι μόνοι που έχουνε δικαίωμα υπογραφής, με χρονικό ορίζοντα την επόμενη της γενικής συνέλευσης των μετόχων της ΠΑΕ Άρης που έχει οριστεί για τις 22 Ιουνίου.

Κι αυτό γιατί στην διάρκειά της πρόκειται να παραιτηθεί ο Αθανασιάδης από την θέση του προέδρου της ΠΑΕ Άρης μετά από τρία χρόνια παρουσίας. Όσο για τον Ζαμπέτα πέραν των πρώτων επαφών που έχει πραγματοποιήσει, ακόμη και με ποδοσφαιριστές της ομάδας και εκπροσώπους τους, αναγνωρίζει τις ευθύνες του αλλά και την ανάγκη εύρεσης λύσης.

Υπενθυμίζεται πως η χθεσινή παραίτηση των εφτά μελών του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ Άρης είχε να κάνει με την μη εξασφάλιση άδειας για την νέα αγωνιστική περίοδο μετά την απόρριψη του φακέλου το μεσημέρι της Πέμπτης από την δευτεροβάθμια επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ.

Όσον αφορά το μέτωπο των προσφυγών η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης καλείται να αντιμετωπίσει το γνωστό καρέ των Φατί, Ντίκο, Σανκαρέ και Σηφάκη την 11η Ιουνίου ενώ υπάρχει ο κίνδυνος στην διάρκεια της εβδομάδας να προστεθεί μία ακόμη.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις να προέλθει από τον Χαβιέ Ουμπίντες με τον Αργεντινό να φέρεται να έχει αποστείλει σχετικό εξώδικο ότι θα κάνει υπομονή μέχρι και την προσεχή εβδομάδα την στιγμή που βρίσκεται στο στόχαστρο του ΑΠΟΕΛ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ