ΑΡΗΣ

Πρώτες συζητήσεις για παραμονή Χαβίτο

ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ / 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ / 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ MOTIONTEAM

Ο Ισπανός μέσος του Άρη, Φρανθίσκο Χαβιέ Περάλ Περιάνε, σε συνέντευξή που παραχώρησε στον ΑΡΗΣ FM 92,8 αναφέρθηκε τόσο στο γκολ που σημείωσε την Κυριακή στο γήπεδο της Τούμπας στο τοπικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον ΠΑΟΚ αλλά και όσον αφορά τον εαυτό του όσο και το συμβόλαιό του.

Στην αρχή των δηλώσεών του, ο Χαβίτο αναφέρθηκε στο γκολ που σημείωσε στο ματς της Τούμπας, λέγοντας: "Ήταν πολύ σημαντικοί οι τρεις βαθμοί για την ομάδα. Χαίρομαι που ήμουν εγώ αυτός που πέτυχε το γκολ. Το είχα υποσχεθεί στη σύζυγό μου και για αυτόν τον λόγο φίλησα τη βέρα μου. Έκανα αυτή την κίνηση, για να δείξω ότι τήρησα την υπόσχεσή μου".

Σχετικά με τη συμπεριφορά των οπαδών του Άρη όταν τον βλέπουν στις καθημερινές του δραστηριότητες στη Θεσσαλονίκη, τόνισε: "Αρκετοί οπαδοί σπεύδουν να με συγχαρούν για τη νίκη, η οποία ήταν σημαντική για την ομάδα μας. Είμαι, όμως, απλά ένα μέλος του Άρη και σκόραρα από τη συνολική προσπάθεια των συμπαικτών μου. Όλοι αξίζουμε συγχαρητήρια".

Για την πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, ο 27χρονος ποδοσφαιριστής επεσήμανε: "Θεωρώ ότι διανύω την καλύτερή μου χρονιά, όμως θέλω να βελτιώνομαι διαρκώς. Συνεχίζω να δουλεύω όπως έκανα πάντοτε, απλά φέτος μού βγαίνουν όλα στον αγωνιστικό χώρο. Υπάρχουν χρονιές που η τύχη σε βοηθά. Είναι σημαντικό να μην τα παρατάς ποτέ. Εγώ αυτό έχω μάθει να κάνω. Σε συνδυασμό με την καλή απόδοση της ομάδας, φαίνεται και η δική μου προσπάθεια".

Αναφορικά με την "πηγή" της δύναμής του, σχολίασε: "Αντλώ δύναμη από τις κόρες και τη γυναίκα μου. Πάντα ήταν δίπλα μου. Στα εύκολα, αλλά κυρίως στα δύσκολα. Αυτό είναι ό,τι πιο σημαντικό. Πρέπει να κάνω καλά τη δουλειά μου, για την οικογένειά μου. Ο πιο σημαντικός παράγοντας που με κάνει να προχωράω, είναι αυτός".

Για το ξακουστό του σπριντ, ο Ισπανός ποδοσφαιριστής του Άρη είπε: "Με βοηθάνε πολύ τα σωματικά μου προσόντα, αλλά και η εξαιρετική προετοιμασία που έγινε την περίοδο του καλοκαιριού. Γενικότερα, προσέχω τη διατροφή μου, ξεκουράζομαι καλά για να αποδίδω σε κάθε προπόνηση και σε κάθε παιχνίδι", ενώ συμπλήρωσε: "Φυσικά, μας βοηθά πολύ το τεχνικό επιτελείο, καθώς αυτό είναι που στήνει τις προπονήσεις μας με τον καλύτερο τρόπο".

Κλείνοντας τη συνέντευξή του, ο Χαβίτο μίλησε για το συμβόλαιό του και τις προθέσεις του αναφορικά με την παραμονή του στον Άρη υπογραμμίζοντας πως: "Το τριετές συμβόλαιο που έχω με τον Άρη, λήγει το καλοκαίρι.

Έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις με τη διοίκηση της ομάδας, που μου έχει φανερώσει την πρόθεσή της να με κρατήσει. Δεν έχει γίνει κάποια επίσημη προσφορά ακόμη. Δεν έχω κρύψει ότι είμαι ικανοποιημένος από την παραμονή μου στη Θεσσαλονίκη και τον Άρη. Υπάρχει χρόνος και ελπίζω ότι όλα θα εξελιχθούν θετικά.

Είμαι άνθρωπος ειλικρινής και εργατικός. Έτσι έχω μάθει από μικρός. Αποτελεί τεράστια τιμή για εμένα η αναγνώριση της δουλειάς μου από τον κόσμο. Μου δίνει δύναμη και ώθηση, για να συνεχίσω αναλόγως".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ