X

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας ή να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε σε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις μας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο.

ΞΑΝΘΗ

Πρώτη γεύση για Άντερσεν-Μπόγκαρντς

Άντερσεν

Εντυπωσιασμένοι από τις αθλητικές εγκαταστάσεις της Ξάνθης, έμειναν ο Γιορν Άντερσεν και ο Χανς Μπόγκαρντς που από την Κυριακή βρίσκονται στην Ελλάδα.

Ο νέος προπονητής και ο νέος τεχνικός διευθυντής των ακριτών, είχαν την πρώτη γνωριμία με την νέα τους ομάδα καθώς ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις της ομάδας και έδειξαν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από όσα είδαν.
Οι δύο άνδρες θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μία πρώτη γεύση για το έμψυχο υλικό των Θρακιωτών στο φιλικό που θα γίνει την Τρίτη με την Δόξα Ξάνθης, προτού κάνουν τις εισηγήσεις τους για την επόμενη περίοδο.

Προτεραιότητα είναι να γίνει το ξεκαθάρισμα πρώτα στο ρόστερ καθώς υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές που δεν έχουν ικανοποιήσει και αναμένεται να αποχωρήσουν, ενώ όσον αφορά στις κινήσεις για την ενίσχυση της Ξάνθης, φαίνεται πως η αγορά της Γερμανίας θα είναι μία από τις πρώτες επιλογές.


TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ