ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πρώτη γεύση...

Πρώτη γεύση...
Μπράβο

Πρώτο φιλικό για τον Ολυμπιακό (19:00) κόντρα στην Ουντερχάχινγκ. Συνάντηση με Νέρι

Στο Πένζμπεργκ, οι ερυθρόλευκοι θα έχουν την ευκαιρία να τεστάρουν τις δυνάμεις τους και να δουν πού βρίσκονται... Μην περιμένετε να δείτε πολλά πράγματα από την ομάδα, καθώς είναι το πρώτο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας και η κούραση από τις δυνατές προπονήσεις θα κάνει σίγουρα την εμφάνισή της.
Να σημειωθεί πως, όπως ενημέρωσε ο Τάκης Λεμονής από το Σέεφελντ, οι Λουτσιάνο Μαρτίν Γκαλέτι, Ραούλ Μπράβο και Ντάρκο Κοβάτσεβιτς δεν θα αγωνιστούν κόντρα στην Ουντερχάχινγκ, καθώς είναι οι τρεις παίκτες που εντάχθηκαν τελευταίοι στην προετοιμασία. Αντίθετα, σε ολόκληρη τη διάρκεια της αναμέτρησης θα αγωνιστεί ο Ζολτ Λάτσκο, ο 21χρονος Ούγγρος μέσος που δοκιμάζεται από τον προπονητή των πρωταθλητών Ελλάδας.

Όσο για την αντίπαλο του Ολυμπιακού στο πρώτο φιλικό; Πρόκειται για μία ομάδα που μέχρι τη λήξη της σεζόν 2006/07 αγωνιζόταν στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας. Η Ουντερχάχινγκ, όμως, υποβιβάστηκε και από τη νέα αγωνιστική περίοδο θα συμμετέχει στο νότιο όμιλο της τρίτης κατηγορίας.

Κρίνεται το μέλλον του Νέρι...
Το μεσημέρι της Τετάρτης (18/7), ο Νέρι Αλμπέρτο Καστίγιο θα έχει συνάντηση με τους διοικούντες τον Ολυμπιακό, σε ένα ραντεβού-ορόσημο για το μέλλον της συνεργασίας των δύο πλευρών. Η συνάντηση πήρε παράταση για μία μέρα, καθώς ο Μεξικανός επιθετικός επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους.

Ο 23χρονος επιθετικός θα συναντηθεί με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ, Πέτρο Κόκκαλη και τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Ίλια Ίβιτς, ενώ δεν αποκλείεται να δώσει το "παρών" και ο Σωκράτης Κόκκαλης. H συνάντηση θα γίνει στα γραφεία της ΠΑΕ, στην πλατεία Αλεξάνδρας.

O Ολυμπιακός θέλει να κρατήσει τον παίκτη, όμως πρώτα θα επιδιώξει να μάθει τις προθέσεις του διεθνούς άσου. Τη δεδομένη χρονική στιγμή, η Μάντσεστερ Σίτι είναι η ομάδα που έχει δείξει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον και ετοιμάζεται να καταθέσει επίσημη πρόταση στην πειραϊκή ΠΑΕ. Όλα, λοιπόν, εξαρτώνται από τον Νέρι, που αν επιθυμεί να παραμείνει, θα του γίνει "γενναία" αναπροσαρμογή στο συμβόλαιό του.

Γκαλέτι: "Έχω συνηθίσει στην πίεση"
Ένα από τα σπουδαία ονόματα που ήρθαν φέτος στον Ολυμπιακό, ο Λουτσιάνο Μαρτίν Γκαλέτι, μίλησε στην τηλεόραση του Magic για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, ενώ τόνισε πως έχει συνηθίσει στην πίεση. " Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη νέα μου ομάδα. Γνώρισα τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή, αλλά και τους όλους ανθρώπους που βρίσκονται στην ομάδα. Έχουμε ξεκινήσει την προετοιμασία, δουλεύουμε πολύ σκληρά για να έχουμε ένα καλό πρωτάθλημα και μία καλή παρουσία στην Ευρώπη.

Ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλος σύλλογος, τον ήξερα, άλλωστε, από το Τσάμπιονς Λιγκ. Έχει φανατικό κοινό, που ενισχύει την ομάδα και δημιουργεί φανταστική ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Τόσο στην Αργεντινή όσο και στην Ισπανία, αγωνίστηκα σε ομάδες με πίεση. Έχω συνηθίσει στην πίεση. Ο Ολυμπιακός διαθέτει ποδοσφαιριστές με ποιότητα. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό πρωτάθλημα και να κερδίσουμε τίτλους

", δήλωσε ο Αργεντινός σούπερ σταρ, ο οποίος παραδέχθηκε στον τηλεοπτικό φακό πως ο Ζούλιο Σέζαρ του έκανε πλάκα για το χαμένο τελικό του Κόπα Αμέρικα! " Ο Ζούλιο με πείραζε. Αυτό δείχνει πως το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό. Πάντως, η Αργεντινή ήταν η καλύτερη ομάδα στη διοργάνωση και έπρεπε να κατακτήσει το τρόπαιο, αν και η Βραζιλία είχε παίκτες που έπαιξαν καλά στον τελικό", δήλωσε σχετικά.

Τέλος, έστειλε και το δικό του μήνυμα στον κόσμο του Ολυμπιακού: " Η ομάδα είναι νέα, με νέους παίκτες. Θα δώσουμε όλες τις δυνάμεις μας, ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας", κατέληξε.

"Ανυπομονώ..."

Παράλληλα, ένας ακόμα μεγάλος ποδοσφαιριστής που θα φοράει τη νέα σεζόν την ερυθρόλευκη φανέλα, ο Ραούλ Μπράβο, δήλωσε ανυπόμονος για τη νέα σεζόν στον τηλεοπτικό σταθμό Magic. " Αποφάσισα να έρθω στον Ολυμπιακό επειδή μου έδειξε πως με θέλει. Τα τελευταία τρία χρόνια δεν έπαιξα όσο θα ήθελα στη Ρεάλ Μαδρίτης και θέλω να δείξω το ποδόσφαιρο που ξέρω να παίζω. Είμαι ανυπόμονος για τη νέα σεζόν. Πιστεύω ότι θα φτάσουμε ψηλά", τόνισε χαρακτηριστικά ο διεθνής άσος.

Ενσωματώθηκε ο Ισπανός

Ο Τάκης Λεμονής τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση, καθώς έχει σχεδόν όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, εκτός φυσικά από τον Νέρι Αλμπέρτο Καστίγιο, ο οποίος έχει πάρει άδεια για να ξεκουραστεί μετά τις υποχρεώσεις που είχε με την Εθνική ομάδα του Μεξικού, αλλά και τον διεθνή με την ομάδα Νέων, Κώστα Μήτρογλου.

Το πρωΐ της Τρίτης (17/7), ο Ραούλ Μπράβο είχε την πρώτη του γνωριμία με τους νέους συμπαίκτες του. Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, που περιελάμβανε... μπόλικο τρέξιμο, αφού ήταν η πρώτη του προπόνηση για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Το απόγευμα, πάντως, προπονήθηκε κανονικά μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Ισπανός αμυντικός, που ενσωματώθηκε στην αποστολή του Ολυμπιακού το βράδυ της Δευτέρας (16/7), όταν και έφτασε στο Σέεφελντ της Αυστρίας, θα ακολουθήσει για κάποιες μέρες ειδικό πρόγραμμα προπόνησης, το οποίο έχουν καταρτίσει οι συνεργάτες του Τάκη Λεμονή. Σταδιακά αναμένεται να μπει σε φουλ ρυθμούς προετοιμασίας...

*Χωρίς προβλήματα ολοκλήρωσαν τη διπλή προπόνησή τους οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Οι ερυθρόλευκοι προπονήθηκαν το πρωΐ (08:30) με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει τρέξιμο, ενώ το απόγευμα (18:15) περιελάμβανε και μπάλα.
























TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ