ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Πρώτη για Μαρσελίνιο, απών Κατσουράνης, Ναπολεόνι

Πρώτη για Μαρσελίνιο, απών Κατσουράνης, Ναπολεόνι
Ουσέρο, Μαρσελίνιο, Τσαμπούρης INTIME SPORTS

Ο Μαρσελίνιο ήταν το κεντρικό πρόσωπο στην προπόνηση του Ατρόμητου την Δευτέρα ενώ ο Σα Πίντο δεν είχε στην διάθεση του τους Κατσουράνη και Ναπολεόνι λόγω ίωσης.

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους παίκτες του Ατρόμητου μετά το διήμερο ρεπό που έδωσε ο Σα Πίντο στους ποδοσφαιριστές του από τη στιγμή που η ομάδα του Περιστερίου δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις το Σαββατοκύριακο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός είδε τον Μαρσελίνιο να δίνει το παρών στην προπόνηση, για πρώτη φορά με τον Βραζιλιάνο να είναι το κεντρικό πρόσωπο και να έχει την πρώτη του γνωριμία με τους νέους του συμπαίκτες.

Ο Σα Πίντο δεν είχε στην διάθεση του τους Κατσουράνη και Ναπολεόνι οι οποίοι πήγαν στο αθλητικό κέντρο αλλά λόγω ίωσης αποχώρησαν παίρνοντας όμως την απαραίτητη φαρμακευτική αγωγή.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Την προετοιμασία για το παιχνίδι της ερχόμενης Δευτέρας με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο ξεκίνησαν από σήμερα το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας υπό την επίβλεψη του Ρικάρντο Σα Πίντο και των συνεργατών του.

Νέο πρόσωπο στην προπόνηση ήταν ο Μαρσελίνιο ο οποίος έκανε πριν την πρώτη γνωριμία με τους συμπαίκτες του και τον προπονητή του.

Απουσίασαν λόγω ίωσης οι Κατσουράνης και Ναπολεόνι. Οι δύο παίκτες πήραν φαρμακευτική αγωγή και αποχώρησαν.

Για αύριο έχει προγραμματιστεί πρωινή προπόνηση".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ