ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Πρώτη για Μαρτίνες, μέσα και ο Γκάλο

Πρώτη για Μαρτίνες, μέσα και ο Γκάλο
Μαρτίνες

Ο Μάκης Χάβος συμπεριέλαβε για πρώτη φορά τον Μαρτίνες σε αποστολή της ομάδας του Παναιτωλικού ενώ και ο Γκάλο δήλωσε παρών ενόψει Ολυμπιακού, εκτός ο Μπούντιμιρ.

Ντεμπούτο για τον Νικολά Μαρτίνες σε αποστολή του Παναιτωλικού με τον Μάκη Χάβο να τον συμπεριλαμβάνει στην 19άδα της αναμέτρησης κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο τεχνικός της ομάδας του Αγρινίου είδε και τον Γκάλο να βγάζει το πρόγραμμα και να τίθεται στην διάθεση του ενώ αντίθετα έμεινε εκτός ο Μπούντιμιρ που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Super BALL με ρεπορτάζ και συνεντεύξεις απ' όλα τα γήπεδα της Ελλάδας. Σέντρα εκπομπής στις 21:00 με σχόλιο για την ΑΕΚ. Καλεσμένος ο ποδοσφαιριστής της Ένωσης, Βασίλης Ρόβας, ο οποίος θα απαντήσει στις δικές σας ερωτήσεις. Παρουσιάζουν ο Παντελής Βλαχόπουλος και ο Θέμης Καίσαρης. Επίμαχες φάσεις ο Ηρακλής Τσίκινης.

Η προπόνηση έγινε το πρωί στο EMILEON και πλην του Μπούντιμιρ ατομικό έκαναν και οι Μύγας και ο Πόι, ενώ απουσίασε με άδεια ο Τζούνιορ, που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αυριανό αγώνα λόγω τιμωρίας.

Η αποστολή που αναχώρησε για την Αθήνα περιλαμβάνει δεκαεννέα ποδοσφαιριστές: Ράφαελ, Κουτρομάνος, Καλί, Κούσας, Καμαρά, Μελισσάς, Θεοδωρίδης, Νταλμά, Γοδόι, Σφακιανάκης, Μαρτίνες, Στεφανάκος, Γκάλο, Μπακάκης, Παπουτσογιαννόπουλος, Ανέν, Μήλιος, Μπικέι, Μπόγιοβιτς.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ