ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

"Πρώτη" για Μήτρογλου

"Πρώτη" για Μήτρογλου
INTIME SPORTS

Την πρώτη του προπόνηση με την φόρμα του Ατρομήτου έκανε το απόγευμα ο Κώστας Μήτρογλου, τον οποίο παρουσίασαν οι Γιάννης Αγγελόπουλος και Σπύρος Σοφιανός

Στις προπονήσεις επί Αθηναϊκού εδάφους επέστρεψαν την Δευτέρα οι παίκτες του Ατρομήτου μετά την ολοκλήρωση του βασικού σταδίου της προετοιμασίας στην Βουλγαρία.

Η προπόνηση έγινε υπό την επίβλεψη των βοηθών προπονητή Μάκη Αγγελίνα και Μίοντραγκ Μένταν καθώς ο Γιώργος Δώνης βρίσκεται στην Αγγλία για προσωπική του υπόθεση και θα επιστρέψει στην Ελλάδα το βράδυ της Τρίτης.

Παράλληλα, ενσωματώθηκε ο νεοαποκτηθείς Κώστας Μήτρογλου τον οποίο παρουσίασαν στους παίκτες ο Τεχνικός Διευθυντή Γιάννης Αγγελόπουλος και ο Γενικός Αρχηγός Σπύρος Σοφιανός. Ο διεθνής επιθετικός ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα της ομάδας.

Από την προπόνηση απουσίασαν οι διεθνείς Ζουέλα (Εθνική Αγκόλας), Τάτος (Εθνική Ανδρών) και Καραγκούνης, Σκόνδρας (Εθνική Ελπίδων).

Οι παίκτες του Ατρομήτου θα προπονηθούν την Τρίτη το απόγευμα στο προπονητικό κέντρο ενώ την Τετάρτη θα γίνει πρωί προπόνηση και το απόγευμα θα δοθεί το φιλικό παιχνίδι με τον Παναιτωλικό (20.00).

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ