ΠΑΟΚ

"Πρώτη" για Σαβίνι–Πάει Ντόορβερθ ο Βιεϊρίνια

"Πρώτη" για Σαβίνι–Πάει Ντόορβερθ ο Βιεϊρίνια
Σαβίνι

Δυο προπονήσεις περιελάμβανε το πρόγραμμα στο Ντόορβερθ όπου συμμετείχε για πρώτη φορά με την υπόλοιπη ομάδα και ο Μίρκο Σαβίνι

Ο Ιταλός αμυντικός μία μέρα μετά την άφιξή του έδειξε να βρίσκεται σε καλή κατάσταση ενώ ο Πορτογάλος αριστερός χαφ προτιμήθηκε τελικά να μην έρθει πρώτα στην Θεσσαλονίκη αλλά να πάει απευθείας στο Ντόορβερθ.
Από την στιγμή που τεθεί με την σειρά του από αύριο στην διάθεση του Φερνάντο Σάντος το μόνο που θα απομένει για τον νέο τεχνικό του ΠΑΟΚ θα είναι να ολοκληρωθεί η απόκτηση του Βίκτορ Βιτόλο.

Στα ευχάριστα νέα για την ομάδα της Θεσσαλονίκης το γεγονός ότι ο Ισπανός μέσος δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Ρασίνγκ Σανταντέρ για την νέα χρονιά με την διοίκηση της οποίας βρίσκεται σε συζητήσεις για την λύση του συμβολαίου του.

Στα αγωνιστικά η πρωινή προπόνηση του ΠΑΟΚ στο Ντόορβερθ ήταν αποκατάστασης μετά τα δυο φιλικά παιχνίδια που έδωσαν οι ποδοσφαιριστές το Σάββατο. O Βλάνταν Ίβιτς προπονείται μόνος του, ενώ αποθεραπεία έκανε και ο Πάμπλο Κοντρέρας που βρίσκεται σε ειδικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης.

Όσο για πριν την απογευματινή προπόνηση ο Σάντος μίλησε στους ποδοσφαιριστές του για θέματα τακτικής ενώ στο γήπεδο το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τεχνικής και τακτικής.









TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ