ΑΡΗΣ

Πρώτη για Τζόνσον

Πρώτη για Τζόνσον
Τζόνσον

Την πρώτη του προπόνηση έκανε ο Έντι Τζόνσον. Ερωτηματικό για Ατρόμητο ο Ντάριο Φερνάντεζ

Αυτή πραγματοποιήθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου στα πλαίσια της προετοιμασίας για το παιχνίδι της Τρίτης (05/01, 19:00) με τον Ατρόμητο στο γήπεδο του Περιστερίου που εκτός του ότι θα είναι το πρώτο για το έτος 2010 θα είναι για την πρεμιέρα του Β΄ γύρου του πρωταθλήματος της Super League.
Από εκεί και πέρα με εξαίρεση τον Αργεντινό Νταρίο Φερνάντεζ που ακολούθησε για μία ακόμη μέρα ατομικό πρόγραμμα και η συμμετοχή του στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο είναι ερωτηματικό οι υπόλοιποι παίκτες γυμνάστηκαν κανονικά. Παρών και ο Φρανθίθκο Χαβίτο που επέστρεψε από την πατρίδα του την Ισπανία όπου βρέθηκε στο πλευρό της συζύγου του για την γέννηση του δεύτερου παιδιού του όπως και ο Βαλνετίν Ρομπέρζ.

Για αύριο στο πρόγραμμα του Κούπερ υπάρχει μία πρωινή προπόνηση και στην συνέχεια η αποστολή που θα καταρτιστεί από τον Αργεντινό τεχνικό του Άρη θα αναχωρήσει για την Αθήνα και το παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Στο μεταξύ και όσον αφορά το μεταγραφικό μέτωπο μετά την αρχή που έγινε με την απόκτηση του Τζόνσον με την μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι από την Φούλαμ την ίδια ώρα που ο Σεμπάστιαν Αμπρέου αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Βραζιλία και την ομάδα της Μποταφόγκο ερωτηματικό το μέλλον του Λεάντρο Γκρασιάν.

Αυτό γιατί ο Αργεντινός μέσος που το περασμένο καλοκαίρι είχε αποκτηθεί από τον Άρη ως δανεικός από την Μπόκα Τζούνιορς δεν έχει μπορέσει να προσαρμοστεί και να προσφέρει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Εξάλλου δεν είναι τυχαίο ότι ο Κούπερ έχει εισηγηθεί στην διοίκηση της ΠΑΕ την απόκτηση ενός αριστερού χαφ με το όνομα του Φρέντι Άντου της Μπενφίκα να προτάθηκε και να απασχολεί ωστόσο η παραμονή του Γκρασιάν δεν επιτρέπει το οτιδήποτε δεδομένου ότι καταλαμβάνει θέση ξένου.







TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ