ΑΡΗΣ

Πρώτη γνωριμία με Αλκαράθ

Πρώτη γνωριμία με Αλκαράθ
Αλκαράθ

Λίγες ώρες αφού η νέα διοίκηση, Πρωτοδικείου, της ΠΑΕ Άρης συγκροτήθηκε σε σώμα είχε συνάντηση γνωριμίας με τον Λούκας Αλκαράθ.

Συνάντηση γνωριμίας με τον Λούκας Αλκαράθ είχε η νέα διοίκηση, Πρωτοδικείου, της ΠΑΕ Άρης λίγες ώρες αφότου συγκροτήθηκε σε σώμα.

Το νέο επταμελές διοικητικό σχήμα της ΠΑΕ Άρης όπως αυτό ορίστηκε από το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης με προσωρινή διαταγή είχε την ευκαιρία να τα πει με τον Ισπανό τεχνικό της ομάδας.Και όχι μόνο με τον ίδιο αλλά και με τους άμεσους συνεργάτες του.

Τους Χεσούς Κανιάδας και Αντώνη Σαριόγλου, τον Γιάννη Μιχαλήτσο ενώ όσον αφορά το επταμελές διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Άρης παρέστη σύσσωμο.

Ο νέος πρόεδρος Γιάννης Ψηφίδης, ο υπεύθυνος του αγωνιστικού τμήματος Άγγελος Σπυρίδων και οι Βαγγέλης Αγγελούσης και Κώστας Τικπασάνογλου ενώ από πλευράς της ΚΜΑ παραβρέθηκαν οι Παναγιώτης Αλεξανδρίδης, Παναγιώτης Ζουμπουρίδης και Άρης Ναούμ.

Στο δείπνο αυτό γνωριμίας έγινε ξεκάθαρο στον Ισπανό τεχνικό η στήριξη της διοίκησης στο πρόσωπό του στην προσπάθειά του η ομάδα του Άρη να πετύχει τους φετινούς της στόχους.Στο αγωνιστικό κομμάτι με μία πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου πρόκειται να συνεχιστεί η προετοιμασία του Άρη εν όψει του μεθαυριανού παιχνιδιού με τηνSkodaΞάνθη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ