CHAMPIONS LEAGUE

Πρώτη η Μπαρτσελόνα, δεύτερη η Ίντερ

Πρώτη η Μπαρτσελόνα, δεύτερη η Ίντερ
μπαλοτέλι

Μπαρτσελόνα και Ίντερ κέρδισαν τις Ντιναμό και Ρουμπίν, αντίστοιχα, εξασφαλίζοντας την πρόκρισή τους (vds)

Ντιναμό Κιέβου - Μπαρτσελόνα 1-2

Σκόρερς: 2' Μιλέβσκιι / 33' Τσάβι, 86' Μέσι
Γήπεδο: "Βαλερί Λομπανόβσκι", Κίεβο
Διαιτητής: Χάουαρντ Γουέμπ (Αγγλία)

Η Ντιναμό Κιέβου αιφνινδίασε την "Μπάρτσα", ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό με τον Μιλέβσκιι.

Ο Αντρέι Σεφτσένκο εκτέλεσε το φάουλ από δεξιά, ο Μιλέβσκιι βρήκε ελάχιστα την μπάλα με το κεφάλι και εν συνεχεία ο Βίκτορ Βαλντές δεν κατάφερε να την μπλοκάρει, του έφυγε μέσα από τα χέρια και πέρασε την γραμμή του τέρματος.

Οι Ουκρανοί για να αποκλείσουν τους Ισπανούς έπρεπε να κερδίσουν με 3-0, έτσι τα πάντα για αυτούς τελείωσαν στο 33', όταν ο Τσάβι ισοφάρισε με κοντινή προβολή από την ασίστ του Αμπιντάλ, τον οποίο είχε τροφοδοτήσει ο Μέσι.

Την ανατροπή την ολοκλήρωσε ο Λιονέλ Μέσι με εκτέλεση φάουλ στο 86', διαμορφώνοντας το τελικό 1-2 στο Κίεβο.

ΝΤΙΝΑΜΟ: Σοβκόβσκιι, Ερεμένκο, Γιουσούφ, Μπετάο, Μαγκράο (75' Νίνκοβιτς), Μίκαλικ, Λεάντρο Αλμέιδα, Βουκόγεβιτς, Σεβτσένκο, Γιαρμολένκο, Μιλέβσκιι.
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βίκτορ Βαλντές, Ντάνι Άλβες, Πικέ (88' Μάρκες), Πουγιόλ, Αμπιντάλ, Μπούσκετς, Τσάβι, Κεϊτά, Μέσι, Ινιέστα (82' Πέδρο), Ιμπραΐμοβιτς.

Ίντερ - Ρουμπίν Καζάν 2-0

Σκόρερ: 31' Ετο'ο, 64' Μπαλοτέλι
Γήπεδο: "Τζουζέπε Μεάτσα", Μιλάνο
Διαιτητής: Πίετερ Φινκ (Ολλανδία)

Οι "νερατζούρι" άνοιξαν το σκορ στο 31' με τον Σαμουέλ Ετο'ο να πλασάρει από κοντά έπειτα από το εντυπωσιακή ασίστ του Μπαλοτέλι με τακουνάκι.

Ο Καμερουνέζος σκόραρε για πρώτη φορά στο Champions League μετά τον περσινό τελικό, στον οποίο είχε ανοίξει το σκορ για την Μπαρτσελόνα κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Από δημιουργός ο Μάριο Μπαλοτέλι έγινε εκτελεστής στο 64', κάνοντας το 2-0 και σφραγίζοντας την πρόκριση της Ίντερ με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ.

ΙΝΤΕΡ: Ζούλιο Σέζαρ, Μάικον, Λούσιο, Σάμουελ (17' Κόρντομπα), Ζανέτι, Τιάγκο Μότα, Στάνκοβιτς (51' Καμπιάσο), Σνάιντερ, Ετο'ο, Μπαλοτέλι (77' Μουντάρι), Ντιέγκο Μιλίτο.
ΡΟΥΜΠΙΝ: Ριζικόβ, Καλέσιν, Σαλουκβάτζε, Σέζαρ Νάβας, Ποπόβ, Νομπόα (81' Μπιστρόβ), Σεμάκ, Ριαζάντσεβ (84' Μπαλιαΐκιν), Μουράβσκι, Γκεγκντενίζ Καραντενίζ (74' Κασάεβ), Αλεχάντρο Ντομίνγκες.

Η τελική βαθμολογία

1. Μπαρτσελόνα 11 (7-3)
2. Ίντερ 9 (7-6)
3. Ρουμπίν Καζάν 6 (4-7)
4. Ντιναμό Κ. 5 (7-9)


Ντιναμό - Μπαρτσελόνα 1-2



Ίντερ - Ρουμπίν 2-0















































TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ