SERIE A

Πρώτη η Νάπολι με νίκη επί της "Γιούβε"

Πρώτη η Νάπολι με νίκη επί της "Γιούβε"
ντελ πιερο

Η Νάπολι έκανε σπουδαία ανατροπή στον "Σαν Πάολο" κόντρα στην Γιουβέντους (2-1) και ανέβηκε στην κορυφή (vds)

Οι "μπιανκονέρι" ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 61' με τον Κριστιάν Αμάουρι, όμως τρία λεπτά μετά ο Μάρεκ Χάμσικ απάντησε και την ανατροπή ολοκλήρωσε ο Εζέκιελ Λαβέτσι στο 80'.
ΝΑΠΟΛΙ: Ιέτσο, Σαντακρόσε, Πάολο Καναβάρο, Κοντίνι, Μάτζιο, Μπλάζι, Γκαργκάνο, Χάμσικ, Βιτάλε (46' Μανίνι), Ζαμπαλέτα (68' Ντένις), Λαβέτσι.
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μάνινγκερ, Γκριγκέρα, Κνέζεβιτς, Κιελίνι, Μολινάρο (83' Τζιοβίνκο), Σαλιχάμιτζιτς, Πόουλσεν (75' Έκνταλ), Μαρκίσιο, Νέντβεντ, Αμάουρι, Ντελ Πιέρο (71' Ντε Σέλιε).

"Καθάρισαν" Πατσίνι και Τζιλαρντίνο

Με την εκτέλεση πέναλτι του Τζιανπάολο Πατσίνι και τα δύο τέρματα του Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο η Φιορεντίνα επικράτησε της Ρετζίνα με 3-0 στο "Αρτέμιο Φράνκι".

Η φάση που έκρινε ουσιαστικά την αναμέτρηση έγινε στο 38'. Ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, Καμπανιόλο, έκανε πέναλτι ανατρέποντας τον Σαντάνα και αποβλήθηκε, ενώ ο Πατσίνι ευστόχησε στο 40' από τα έντεκα βήματα.

Ο Τζιλαρντίνο πέρασε στον αγώνα στο 72' και μέσα σε εννέα λεπτά σκόραρε δύο φορές. Στο 75' ο "Τζίλα" διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και στο 81' διπλασίασε τα δικά του και έφτασε έτσι τα 6 γκολ και τον Μάουρο Ζαράτε στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Φρε, Κόμοτο, Γκαμπερίνι, Νταϊνέλι, Γκόμπι, Ντονάντελ, Φελίπε Μέλο, Κουζμάνοβιτς (58' Μοντολίβο), Σαντάνα, Πατσίνι (72' Τζιλαρντίνο), Γιόβετιτς (67' Οσβάλντο).
ΡΕΤΖΙΝΑ: Καμπανιόλο, Λαντζάρο, Μπρούνο Τσιρίλο, Σάντος, Κόστα, Βινιάνι (40' Πουτζιόνι), Μπαρέτο, Καρμόνα, Μπριέντζα, Κότσα (85' Ντι Τζενάρο), Ράκιτς (51' Σεράβολο).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής:

Σάββατο

Φιορεντίνα - Ρετζίνα 3-0 (40' πεν. Πατσίνι, 75' και 81' Τζιλαρντίνο)
Νάπολι - Γιουβέντους 2-1 (64' Χάμσικ, 80' Λαβέτσι / 61' Αμάουρι)

Κυριακή
Μπολόνια- Λάτσιο (16:00)
Κατάνια - Παλέρμο
Κιέβο - Αταλάντα
Τζένοα - Σιένα
Λέτσε - Ουντινέζε
Μίλαν - Σαμπντόρια
Τορίνο - Κάλιαρι
Ρόμα - Ίντερ (21:30)

Φιορεντίνα - Ρετζίνα 3-0



Νάπολι - Γιουβέντους 2-1





































TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ