ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Πρώτη μάχη με θέα τον τελικό

Πρώτη μάχη με θέα τον τελικό
Ντιέ-Χαβίτο

Ο Άρης υποδέχεται την Καβάλα (17:00-ΑLPHA) στην πρώτη μάχη με θέα τον τελικό

Οι «κίτρινοι» και οι «Αργοναύτες» που μάχονται και στο πρωτάθλημα για την πέμπτη θέση που οδηγεί στα πλέι οφ, διασταυρώνουν τα ξίφη τους στον δεύτερο τη τάξει θεσμό και αντικρίζουν την ευκαιρία για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και μέσω της συγκεκριμένης διοργάνωσης.
Οι γηπεδούχοι με την ψυχολογία στα ύψη μετά και από τη νίκη επί του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης την περασμένη Κυριακή, θέλουν να εκμεταλλευτούν και πάλι τον παράγοντα έδρα και να κάνουν το πρώτο βήμα για τη συμμετοχή τους στον τελικό όπου θα έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν και ένα τίτλο στην φετινή σεζόν.

Το Κύπελλο αποτελεί στόχο για την ομάδα του Έκτορ Ραούλ Κούπερ, κάτι που δεν έχουν κρύψει οι ιθύνοντες της ομάδας και ένα καλό αποτέλεσμα σήμερα θα ισοδυναμεί με ένα σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση ενόψει της ρεβάνς στην Καβάλα.

Οι φιλοξενούμενοι στην αντίπερα όχθη έχοντας φτάσει πλέον στην…πηγή θέλουν να πιούν νερό και η παρουσία σε ένα τελικό θα αποτελεί μία μεγάλη επιτυχία.

Στην πρώτη σεζόν μετά την επιστροφή της ομάδας στα «μεγάλα σαλόνια», η πορεία της στο πρωτάθλημα είναι πολύ καλή αλλά και το Κύπελλο αποτελεί διέξοδο για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο από τη στιγμή που στην Σούπερ Λίγκα, η διαφορά από τους «κίτρινους» και την πέμπτη θέση είναι στους πέντε βαθμούς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα δύο παιχνίδια πρωταθλήματος ανάμεσα στις δύο ομάδες δεν υπήρξε νικητής. Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» Άρης και Καβάλα έμειναν στο 0-0(10η αγωνιστική) ενώ στο ματς του δεύτερου γύρου στην Καβάλα το σκορ ήταν 1-1(25η αγωνιστική) με τον Κάλβο να δίνει το προβάδισμα στους «κίτρινους» στο 8’ και τον Ντιέ στο 78’ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι για τους γηπεδούχους θα απουσιάσει ο τραυματίας Φερνάντεζ ενώ εκτός αποστολής έμειναν και οι Αντού, Ορτίθ, Πέσκοβιτς, Πιοβεζάν, Οικονομόπουλος, Γραικός, Αγτζίδης Μπουγαίδης, Αραβίδης και Λαμπριάκος.

Στην αντίπερα όχθη ο τεχνικός των φιλοξενούμενων, Άαντ Ντε Μος δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Τάσος Κάκος του συνδέσμου Κέρκυρας. Βοηθοί του θα είναι οι Δημήτρης Γκάγκας του συνδέσμου Λάρισας και ο Πέτρος Τρύφων του συνδέσμου Δράμας.

Tέταρτος διαιτητής θα είναι ο Μάριος Λαμπρόπουλος του συνδέσμου Ηλείας και παρατηρητής ο Βασίλης Σκουφίτσας του συνδέσμου Αθήνας.
















TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ