ΑΕΚ

Πρώτη με εννέα απουσίες

Πρώτη με εννέα απουσίες
Μπάγεβιτς Προπονηση

Την πρώτη της προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν θα πραγματοποιήσει τη Δευτέρα (29/06, 09:00 ) η Ένωση

Η χρονιά για τους παίκτες του Ντούσαν Μπάγεβιτς ξεκινάει από το πρωί της Δευτέρας. Μία σεζόν που παρά τα προβλήματα που υπάρχουν, στην Ένωση επιθυμούν, ελπίζουν και στοχεύουν να είναι καλύτερη από την περσινή.
Τέλος λοιπόν οι διακοπές καθώς σε μερικές ώρες θα ξεκινήσει στους Θρακομακεδόνες το "χτίσιμο" της ομάδας από τον Σερβοέλληνα τεχνικό. Μάλιστα οι "κιτρινόμαυροι" αναμένεται να περάσουν από τις καθιερωμένες και απαραίττητες εργομετρικές εξετάσεις.

Οι... παρουσίες και οι απουσίες

Στην πρώτη συγκέντρωση τρία θα είναι όλα και όλα τα νέα πρόσωπα στο ρόστερ. Ο λόγος για τους Γρηγόρη Μάκο, Νίκο Καράμπελα και Ιορντάκε. Οι τρεις προαναφερθέντες αποτελούν τα πρώτα "ψώνια" στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς να επιθυμεί κάποιες ακόμα προσθήκες, αλλά παράλληλα να υπολογίζει αρκετά στο ήδη υπάρχον ρόστερ και την καλή διαχείρισή του.

Ωστόσο πέρα από αυτούς που θα κινήσουν προς τους Θρακομακεδόνες το πρωί της Δευτέρας, υπάρχουν και κάποιοι που δε θα δώσουν το "παρών". Συνολικά 9 παίκτες δε θα είναι στην πρώτη με τους Τζεμπούρ, Μαΐστόροβιτς και Χετεμάι να έχουν άδεια λόγω των υποχρεώσεών τους με τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα. Η επιστροφή τους αναμένεται στις 5 Ιουλίου.

Απόντες θα είναι επίσης και οι Παυλής, Ταχτσίδης, Παληγεώργος και Μπαρμπούδης καθώς είναι ενσωματωμένοι στην αποστολή της Εθνικής για τους Μεσογειακούς Αγώνες της Πεσκάρα, ενώ ο Αντώνης Ρίκκα έχει εξασφαλίσει ειδική άδεια μέχρι τις 6 Ιουλίου για προσωπικούς λόγους. Τέλος θα λείψει και ο Εντίνιο ευελπιστώντας να φτάσει πρόταση μέσα στην εβδομάδα για την παραχώρησή του.

Ο αντί-Μανωλάς;

Ο Στέλιος Μανωλάς εμμένει στην απόφασή του να μην επιστρέψει στην ΑΕΚ και η επόμενη εβδομάδα αναμένεται σημαντική από πλευράς εξελίξεων σχετικά με τον διάδοχό του στη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Τα ονόματα που έχουν ακουστεί έως τώρα είναι αυτά των Βασίλη Δημητριάδη και Βασίλη Τσιάρτα, ωστόσο περισσότερες εξελίξεις θα υπάρξουν τις επόμενες ημέρες.

















TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ