ΑΡΗΣ

"Πρώτη" με Παπαστεριανό

"Πρώτη" με Παπαστεριανό
Παπαστεριανός INTIME SPORTS

Στις 20:00 είναι προγραμματισμένη η "πρώτη" του Άρη για την νέα αγωνιστική περίοδο με τον Μανόλη Παπαστεριανό να δίνει το παρών και σίγουρο νέο πρόσωπο τον Γιάννη Γκέσιο.

Παρόντος του Μανόλη Παπαστεριανού, που ολοκλήρωσε το πρόγραμμα τριών εβδομάδων αποθεραπείας και ενδυνάμωσης του τραυματισμένου του ποδιού στο κέντρο αποκατάστασης του Χρήστου Παυλίδη στην Αθήνα, θα πραγματοποιηθεί η «πρώτη» του Άρη για την νέα αγωνιστική περίοδο στις 20:00 υπό τις οδηγίες του Μάκη Κατσαβάκη

Από τα νέα πρόσωπα σίγουρα στην διάθεση του Σερραίου τεχνικού του Άρη θα βρίσκεται ο Γιάννης Γκέσιος που είχε υπογράψει συμβόλαιο δύο χρόνων την περασμένη εβδομάδα.

Στις ώρες πάντως που θα ακολουθήσουνε δεν αποκλείεται να ακολουθήσουνε και άλλες ανακοινώσεις από την διοίκηση της ΠΑΕ Άρης κυρίως με ποδοσφαιριστές γεννημένους μετά την 1/1/1988 και μόνο προς στιγμήν.

Κι αυτό γιατί για να αποκτηθούνε ποδοσφαιριστές μεγαλύτερης ηλικίας που θα αφορούνε ουσιαστικά τις τρεις ανανεώσεις ή μεταγραφές της ΠΑΕ Άρης για την νέα αγωνιστική περίοδο θα πρέπει πρώτα να διευθετηθούνε οι περιπτώσεις των Ντάρσι Νέτο και Νάτσο Γκαρσία.

Αμφότεροι έχουνε συμβόλαιο και για την νέα αγωνιστική περίοδο αλλά δεν τίθεται θέμα παραμονής τους. Ο πρώτος παραμένει άγνωστο το που θα συνεχίσει την καριέρα του ενώ ο δεύτερος ήδη έχει ξεκινήσει προπονήσεις με την Οριέντε Πετρολέρο της πατρίδας του της Βολιβίας.

Κι αν ο Παπαστεριανός μαζί με τον Γκέσιο θα είναι μεταξύ αυτών που θα δώσουνε το παρών στην σημερινή «πρώτη» του Άρη κάτι ανάλογο δεν θα συμβεί με τον Νοέ Ακόστα που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις δύσκολα να ανανεώσει το συμβόλαιό του λόγω διαφοράς στο οικονομικό.

Από εκεί και πέρα ο Πέτερ Ντολεζάι παραμένει η Νο1 επιλογή του Κατσαβάκη για την θέση του κεντρικού αμυντικού, από την στιγμή που δεν προχώρησε το φλερτ με τον Αμβρόσιο Παπαδόπουλο, χωρίς όμως να έχει καταστεί δυνατό να έχει γίνει κάποια επαφή μαζί του.

Ως εναλλακτική λύση παρουσιάζεται αυτή του Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς χωρίς να αποκλείεται να προκύψει και κάποια ακόμη. Όσο για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής κρούση μπορεί να έχει γίνει στον Άγγελο Χαριστέα αλλά όχι και πρόταση.

Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα pressaris.grο διεθνής επιθετικός υποστήριξε από την Ιταλία όπου βρίσκεται πως: « Γνωρίζω το ενδιαφέρον του Άρη. Έχω σκεφτεί πολλές φορές την επιστροφή μου στην ομάδα του Άρη. Να γυρίσω και να κλείσω εκεί την καριέρα μου. Δεν κρύβω ότι έγινε μια κουβέντα, αλλά δεν έχω υποσχεθεί τίποτα. Δεν έχω ακόμα κάτι χειροπιαστό».

Ο Χαριστέας που βρίσκεται στην Ιταλία δεν έκρυψε ότι βρίσκεται σε επαφές με ευρωπαϊκό σύλλογο με τον Κατσαβάκη παράλληλα να εξετάζει και άλλες λύσεις όπως αυτή του Βαγγέλη Μάντζιου.

Όσο για τους ποδοσφαιριστές που είναι γεννημένοι μετά την 1/1/1988 εκτός της περίπτωσης του Γκέσιου στον Άρη έχουνε έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Νίκο Παντίδο ενώ δεν αποκλείεται να αποκτηθεί ακόμη και σήμερα ο Δημήτρης Ασλανίδης που την τελευταία διετία είχε αγωνιστεί με την φανέλα της Αναγέννησης Επανομής.

Σε καλό δρόμο φέρεται να είναι και το φλερτ με τους αμυντικούς Ανδρέα Ηρακλή και Χρήστο Αρκούδα που την τελευταία αγωνιστική περίοδο ήταν συμπαίκτες στην Καλλιθέα. Ακόμη στα υπόψη του Κατσαβάκη είναι πάντα ο Παύλος Μητρόπουλος που όμως έχει συμβόλαιο με τον Παναιτωλικό μέχρι το καλοκαίρι του 2014.

Μεταξύ άλλων δεν αποκλείεται η επιστροφή ενός εκ των πρώην Κυριάκου Στρατηλάτη που είναι ελεύθερος μετά την ολοκλήρωση του συμβολαίου του με τον Λεβαδειακό και Γιώργου Συμψερή μετά την ολοκλήρωση του δικού του με τον Αετό Σκύδρας.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ