ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πρώτη Ντάρμπισάϊρ, παρών ο Κόκκαλης

Πρώτη Ντάρμπισάϊρ, παρών ο Κόκκαλης
σωκρατης κοκκαλης προπονηση

Την πρώτη του προπόνηση έκανε ο "Ντάρμπι". Στο Ρέντη ο Κόκκαλης που μίλησε με το 22χρονο στράικερ (vid)

Ο ισχυρός άντρας των νταμπλούχων Ελλάδος βρέθηκε την Παρασκευή στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη και παρακολούθησε ένα μέρος της προπόνησης. Ο Σωκράτης Κόκκαλης είχε ολιγόλεπτη συνομιλία και με τον Ερνέστο Βαλβέρδε.
Στο ιατρικό δελτίο των ερυθρολεύκων παραμένει το όνομα του Ιεροκλής Στολτίδη, ο οποίος συνέχισε πρόγραμμα αποκατάστασης.

Στο οικογενειακό διπλό της Παρασκευής ο Ερνέστο Βαλβέρδε έκανε αρκετές δοκιμές στις δύο ενδεκάδες. Στην μία είχε χρησιμοποιήσει στον άξονα ως αμυντικό μέσο τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς μαζί με τον Ντουντού, ενώ στην άλλη τον Γιάννη Παπαδόπουλο ως παρτενέρ του Πατσατζόγλου.

Πάντως θεωρείται πολύ δύσκολο να διαφοροποιήσει κάτι στο ντέρμπι ο Βάσκος αναφορικά με την επιλογή των προσώπων.

Βαλβέρδε: "Μου αρέσει εδώ"

Τα σενάρια στις ισπανικές εφημερίδες τον παρουσιάζουν ως βασικό υποψήφιο να αναλάβει την Ατλέτικο Μαδρίτης. Ωστόσο ο Ερνέστο Βαλβέρδε νιώθει καλά στην Ελλάδα και δεν φαίνεται αποφασισμένος να επιστρέψει στην Ισπανία.

Οι Ισπανοί τον θέλουν πίσω αλλά εκείνος δηλώνει ικανοποιημένος στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό. Ο βάσκος τεχνικός μίλησε στην εφημερίδα "Diaro Basco" δηλώνοντας εντυπωσιασμένος από την απήχηση που έχει ο Ολυμπιακός στην Ελλάδα. Συγκλονιστική η αναφορά του στον Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Απολαύστε τον Ματ Ντέρμπισαϊρ
















TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ