ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Πρώτη προπόνηση μέσα σε ενθουσιασμό

Πρώτη προπόνηση μέσα σε ενθουσιασμό
Μπάγεβιτς INTIME SPORTS

Η πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν για τον Ατρόμητο είχε πολλά νέα πρόσωπα κι έναν πρωταγωνιστή. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο!

Η εποχή Ντούσαν Μπάγεβιτς στον Ατρόμητο είναι κι επίσημα γεγονός, αφού ο Σερβοέλληνας τεχνικός στις 19:00 το απόγευμα στο γήπεδο Περιστερίου, πραγματοποίησε την πρώτη προπόνηση της ομάδας.

Περισσότεροι από 500 φίλοι του Ατρόμητου βρέθηκαν για να αποθεώσουν την αγαπημένη τους ομάδας, με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς να κερδίζει με το καλημέρα την προσοχή όλων.

Στην "πρώτη" βρέθηκαν φυσικά και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Κούτσι, Καλέργης, όπως και οι δανεικοί πέρσι Μακρής, Μπέλιτς.

Οι απουσίες δεν έλειψαν καθώς ο Παναγιώτης Μπάλλας απουσιάζει λόγω των υποχρεώσεων του με την Εθνική Νέων και ο Τζαμάλ έχει εξασφαλίσει άδεια.

Αναλυτικά οι 23 παίκτες που έδωσαν το "παρών": Ιτάνζ, Ράντμαν, Καραγκιολίδης, Μπάρκας, Σκόνδρας, Νάστος, Οικονόμου, Φυτανίδης, Αθανασίου, Καντούτσης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Γκαρσία, Καραγκούνης, Μπρίτο, Επστάιν, Μακρής, Μπέλιτς, Καραμάνος, Καλέργης, Κούτσι, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ