ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

"Πρώτη" σε εορταστική ατμόσφαιρα

"Πρώτη" σε εορταστική ατμόσφαιρα
Όγιος

Η νέα εποχή με τον Γκιγιέρμο Όγιος στο τιμόνι, ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο στο Περιστέρι

Το πρόγραμμα περιελάμβανε το καθιερωμένο αγιασμό αλλά και το πρώτο χαλάρωμα της νέας περιόδου υπό τις οδηγίες του καινούριου προπονητή της ομάδας, Άνχελ Γκιγιέρμο Όγιος και υπό τις επευφημίες του κόσμου. Οι φίλαθλοι του Ατρόμητου είδαν επίσης για πρώτη φορά από κοντά όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας και τα αντάμειψαν με ένα ζεστό χειροκρότημα όταν το όνομα του καθενός ακούστηκε από τα μεγάφωνα του γηπέδου.
"Ανέβηκε ο πήχης"
Εκ μέρους του διοικητικού συμβούλιου της ΠΑΕ απεύθυνε χαιρετισμό στους φιλάθλους το μέλος του δ.σ. και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου κ. Γιώργος Χατζής που είπε τα εξής: " Φίλαθλοι του Ατρόμητου, ο πρόεδρος και τα μέλη του δ.σ. της ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών σας καλωσορίζουν και σας ευχαριστούν για την σημερινή παρουσία σας στον αγιασμό με την ευκαιρία της έναρξης της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η διοίκηση της ΠΑΕ με επικεφαλής τον αγαπημένο μας πρόεδρο Γιώργο Σπανό διαπιστώνοντας τις όποιες ποδοσφαιρικές αδυναμίες της ομάδας μας, και χωρίς να σκεφθεί το οικονομικό κόστος προσέλαβε ένα πετυχημένο προπονητή και ενίσχυσε ακολουθώντας επακριβώς τις επιθυμίες του, το έμψυχο υλικό της με την απόκτηση εφτά νέων παικτών.

Οι μέχρι τώρα ενέργειες δείχνουν την πρόθεση της διοίκησης η οποία σε συνεργασία με τη τεχνική ηγεσία, προβαίνει στη δημιουργία μιας νέας ομάδας με μεγάλες προοπτικές και ευοίωνο μέλλον. Είναι πασιφανές σε οποιονδήποτε ότι ο Γιώργος Σπανός ανέβασε τον πήχη πολύ ψηλά προκειμένου ο Ατρόμητος να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στο νέο ποδοσφαιρικό χάρτη που καταρτίζεται στο νέο πρωτάθλημα.

Να αποτελέσει μια αναλλοίωτη σταθερά και να ικανοποιήσει απόλυτα τις φιλοδοξίες, τα όνειρα και τις απαιτήσεις των φιλάθλων μας οι οποίοι αποτελούν τη ζωογόνο και κινητήρια δύναμη του συλλόγου. Πιστεύοντας ακράδαντα στην πολύπλευρη παρουσία όλων των φορέων η οποία είναι αναγκαία και απαραίτητη για την εύρυθμη λειτουργία της αγαπημένης μας ομάδας πρέπει όλοι μαζί, κόσμος, διοίκηση, τεχνική ηγεσία, δημοτική αρχή να ενεργοποιηθούμε ο καθένας στον τομέα του για ένα καλύτερο αύριο του ένδοξου συλλόγου μας. Καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες





".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ