ΑΡΗΣ

Προτίμηση σε Καλαϊτζίδη

Προτίμηση σε Καλαϊτζίδη
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης φαίνεται πως βρίσκεται στην κορυφή της λίστας της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης για την τεχνική ηγεσία της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Παράλληλα με την προσπάθεια συμμετοχής του Άρη στο νέο πρωτάθλημα της Football League η διοίκησή της ΠΑΕ στην ενασχόλησή της με το αγωνιστικό τμήμα έχει στην κορυφή της λίστας της για την θέση του προπονητή τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

Το όνομα του έμπειρου τεχνικού συζητείται ολοένα και πιο έντονα τις τελευταίες στην Αλκμήνης για τον πάγκο της ομάδας στη νέα αγωνιστική περίοδο. Η περίπτωσή του έχει πείσει την νυν διοίκηση της ΠΑΕ Άρης τόσο λόγω των ικανοτήτων του όσο και της εμπειρίας του από το πρωτάθλημα της Football League.

Για αυτό και δεν αποκλείεται άμεσα να ξεκινήσουν οι συζητήσεις με τον 57χρονο τεχνικό. Ακόμη να γίνει και συνάντηση σήμερα μαζί του.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι το απόγευμα στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση του ΑΣ Άρης όσον αφορά το ενδιαφέρον του 46χρονου επιχειρηματία με την ΠΑΕ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γαλανός ήταν εκείνος που δεσμεύτηκε να είναι παρών στη σημερινή γενική συνέλευση του ΑΣ Άρης με σκοπό να αναπτύξει την πρότασή του για την ΠΑΕ Άρης. Εξάλλου για τον λόγο αυτό τις τελευταίες ημέρες ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Swedish Systems Security είχε συζητήσεις εδώ και αρκετές ημέρες με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Άρη Θωμά Γιώτα.

Κι όπως έχει γίνει γνωστό η πρότασή του αναφέρει την άμεση καταβολή 1.000.000 ευρώ και σε ορίζοντα διετίας 2.000.000 ευρώ, με συμμετοχή της ομάδας του Άρη όμως στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Χρήματα που σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο Γαλανός δεν θα τα αξιώσει πίσω παρά μόνο εγγυήσεις στην περίπτωση που η ομάδα ανέβει στην Football League και ξεκινήσει η διαδικασία της δημιουργίας της σε ΠΑΕ χωρίς χρέη.

Ακόμη θα ζητήσει τη συμμετοχή τριμελούς επιτροπής των βετεράνων ποδοσφαιριστών της ομάδας για να ελέγχει την δραστηριότητα του, και προανήγγειλε συνάντηση και με πρώην παράγοντες της ομάδας. Μάλιστα αναμένεται να απευθύνει κάλεσμα για συμμετοχή στην προσπάθεια του και στον Γιάννη Ιωαννίδη.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ