ΑΡΗΣ

Πρώτο διπλό και ρεπό

Πρώτο διπλό και ρεπό
μαζινιο

Μία πρωινή προπόνηση με οικογενειακό δίτερμα περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Άρη

Στο οικογενειακό δίτερμα οι ποδοσφαιριστές του Άρη μέτρησαν τις δυνάμεις τους όπου στο πρώτο ημίχρονο μπλε και κίτρινοι ήρθαν ισόπαλοι με 1-1. Ο Σεμπάστιαν Αμπρέου άνοιξε το σκορ για τους μπλε με κοντινό πλασέ μετά από σέντρα του Αραβίδη από τα αριστερά, ενώ οι κίτρινοι ισοφάρισαν σε 1-1 με τον τίτλο του σκόρερ να… διεκδικείται από Ρονάλντο και Κάμπορα με την διαφορά όμως ότι αν κατοχυρώνονταν στον Βραζιλιάνο θα ήταν αυτογκόλ.
Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρξαν αρκετές αλλαγές από τον Ιομάρ Μαζίνιο στις ενδεκάδες. Ο Σέρχιο Κόκε που… μεταπήδησε στους μπλε πέτυχε ένα πολύ ωραίο γκολ με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή. Ο Λεάντρο Γκρατσιάν που έπαιξε με τους κίτρινους ισοφάρισε σε 1-1 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Ρομπέρζ.

Λίγο πριν το τέλος του διπλού αποχώρησαν οι Σεμπάστιαν Αμπρέου και Ντάρσι Νέτο. Ο πρώτος ένιωσε ενοχλήσεις από ένα σπασμό στο δεξί του πόδι και λογικά από αύριο θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης. Ο δεύτερος σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις υπέστη διάστρεμμα στην ποδοκνημική. Αύριο θα εξεταστεί εκ νέου από τον γιατρό της ομάδας Βαγγέλη Πανταζή για να εκτιμηθεί η κατάστασή του.

Από ελαφρύ διάστρεμμα ταλαιπωρείται από την απογευματινή προπόνηση του Σαββάτου ο Κρίστι Βανγκέλι. Επόμενη προπόνηση για τους ποδοσφαιριστές του Άρη μετά το απογευματινό ρεπό του Ιομάρ Μαζίνιο αύριο Δευτέρα (20/07) το πρωί.

Αράνο: "Οι στόχοι μας είναι υψηλοί"

Ο Κάρλος Αράνο σε συνέντευξή του στο Σαν Βιτζίλιο ντι Μαρέμπε της Βόρειας Ιταλίας όπου συνεχίζεται η προετοιμασία του Άρη τόνισε πως: " Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στον Άρη. Οι συμπαίκτες μου, αλλά και ο κόσμος με υποδέχτηκαν με θέρμη. Μου άνοιξαν την αγκαλιά τους και με έκαναν να νιώσω πολύ όμορφα. Δεν έχω δει ακόμα πολλά, ωστόσο γνωρίζω εξαρχής ότι το ρόστερ έχει ποιότητα αλλά και ταχύτητα. Μέρα με τη μέρα μαθαίνουμε πολλά ο ένας για τον άλλον και θα μας βοηθήσουν πολύ και τα φιλικά παιχνίδια που θα πραγματοποιηθούν".

Κι όσο για τους στόχους του Άρη ο Αργεντινός μπακ τόνισε: " Οι στόχοι μας σίγουρα είναι υψηλοί. Θέλουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται, να βγούμε στην Ευρώπη και να προσφέρουμε χαρά στον κόσμο μας που πάντα βρίσκεται στο πλευρό μας. Η προετοιμασία είναι μία δύσκολη περίοδος για τον ποδοσφαιριστή, αλλά εγώ δεν έχω πρόβλημα. Δε νομίζω ότι θα με επηρεάσει το γεγονός ότι μέχρι τώρα έπαιζα παιχνίδια στην Αργεντινή. Κάθε άλλο. Πιστεύω ότι θα είμαι απόλυτα έτοιμος στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος".

Κουλουχέρης: "Η καλύτερή μου σεζόν"

Από την πλευρά του ο Ευθύμης Κουλουχέρης επισήμανε πως: " Είναι φυσικό κάθε χρόνο να κάνουμε ένα βήμα πιο πάνω από οργανωτικής απόψεως. Στα τέσσερα χρόνια που είμαι στον Άρη στην Β΄ Εθνική έζησα τη χειρότερη σεζόν και αυτή τη στιγμή περνάω την καλύτερη, τόσο σε νοοτροπία όσο και σε οργάνωση, αλλά και τις φιλοδοξίες για το μέλλον. Στόχος είναι να καθιερωθούμε στα ψηλά πατώματα της Λίγκας και να πετύχουμε κάτι παραπάνω από πέρσι".

Κι όσο για το υλικό της ομάδας και το κλίμα που υπάρχει τόνισε ότι: " Είναι δείγμα υγείας ότι υπάρχουν πολλοί και ικανοί ποδοσφαιριστές σε όλες τις θέσεις και στην θέση που αγωνίζομαι εγώ. Αποδεικνύεις ότι είσαι μεγάλη ομάδα, ότι έχεις στόχους. Όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν ποδοσφαιρικό εγωισμό, θέλουν να παίζουν. Πρέπει να καταλάβουμε ότι πρέπει να παίζει αυτός που βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση. Περνάω περισσότερο χρόνο με τους συμπαίκτες μου μέσα στη χρονιά παρά με τους δικούς μου ανθρώπους. Για αυτό πρέπει να υπάρχει καλό κλίμα και φέτος υπάρχει και είναι δεδομένο ότι αυτό θα συμβάλει και στο αγωνιστικό κομμάτι".

Μπουαζά και Φερνάντεζ

Στα μεταγραφικά από αύριο Δευτέρα (20/07) εξάλλου αναμένονται εξελίξεις στις περιπτώσεις των Χαμέρ Μπουαζά και Ντάριο Φερνάντεζ. Με τον διεθνή Αλγερινό με γαλλικές ρίζες φέρεται να υπάρχει προφορική συμφωνία και απομένει το ΟΚ της Φούλαμ για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του ενώ με τον Αργεντινό της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ και πρώην του Πανιωνίου κριτήριο θα αποτελέσει η εξασφάλιση του κοινοτικού του διαβατηρίου για να αποκτηθεί ως δανεικός αφού δεν υπάρχουν θέσεις ξένων στο ρόστερ της ομάδας της Θεσσαλονίκης.




















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ