ΑΡΗΣ

Πρώτο φιλικό με την Μπουργκχάουζεν

Πρώτο φιλικό με την Μπουργκχάουζεν
Κούπερ INTIME SPORTS

Ένα ακόμη φιλικό οριστικοποιήθηκε και για την ακρίβεια θα είναι το πρώτο της προετοιμασίας με την Μπουργκχάουζεν

Ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι για την ομάδα του Άρη οριστικοποιήθηκε σήμερα και για την ακρίβεια θα είναι το πρώτο φιλικό παιχνίδι της ομάδας του Έκτορ Ραούλ Κούπερ που θα διεξαχθεί στις 25 Ιουνίου κόντρα στην Wacker Μπουργκχάουζεν ομάδα τρίτης εθνικής της Γερμανίας.

Ο Αργεντινός τεχνικός του Άρη έχει ζητήσει τα δύο πρώτα φιλικά παιχνίδια να είναι με θεωρητικά πιο αδύναμους αντιπάλους, αφού πρόκειται για το ξεκίνημα της προετοιμασίας. Έτσι και το δεύτερο φιλικό της ομάδας θα διεξαχθεί πιθανότατα στις 28 Ιουνίου με μία ομάδα ανάλογης δυναμικής με τους Γερμανούς.

Υπενθυμίζεται ότι ήδη έχουν οριστικοποιηθεί τρία δυνατά φιλικά με αντιπάλους την πρωταθλήτρια Αυστρίας RED BULL Σάλτσμπουργκ στις 30 Ιουνίου, την πρωταθλήτρια Ρωσίας Ρούμπιν Καζάν στις 3 Ιουλίου επί αυστριακού εδάφους και την πρωταθλήτρια Κύπρου Ομόνοια στις 6 Ιουλίου στο ΓΣΠ Κύπρου.

Κατά τα άλλα κι όσον αφορά το μεταγραφικό μέτωπο δεδομένες θα πρέπει να θεωρούνται οι συμφωνίες της ΠΑΕ Άρης με τους Νίκο Λαζαρίδη, Ντεϊβίντας Τσεσνάουσκις, Κώστα Μενδρινό και Μάρκο Βελλίδη που θα οριστικοποιηθούνε με τις επίσημες ανακοινώσεις. Με τον πρώτο για τα επόμενα δύο χρόνια και με τους υπόλοιπους τρεις για τα επόμενα τρία χρόνια σύμφωνα με ότι έχει διαρρεύσει.

Από εκεί και πέρα στο στόχαστρο για την ομάδα της Θεσσαλονίκης υπάρχει πάντα ο 30χρονος Ισπανός μέσος της Ουέλβα, Αντόνιο Βάσκεθ, με το μπάσιμο της Τενερίφης να μην προκαλεί την παραμικρή ανησυχία όσον αφορά την πορεία των συζητήσεων. Κατά τα άλλα στον Άρη παρά την στάση της Ρίβερ Πλέιτ που συνεχίζει να μην απαντάει για το τι προτίθεται να κάνει με τον Κριστιάν Νασούτι για την νέα αγωνιστική περίοδο αισιοδοξούν στο τέλος θα τον διατηρήσουνε στο δυναμικό τους.

Κι όσο για τον Κάρλος Αράνο; Το ενδιαφέρον της πρώην ομάδας του, Ουρακάν, δεν έχει φθάσει ποτέ στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης ενώ το γεγονός ότι ο Αργεντινός αριστερός μπακ συναντήθηκε με τον πρόεδρό της, Κάρλος Μπάμπινγκτον, δηλώνοντας θετικός αν επιστρέψει στην Αργεντινή θα ήταν θετικός να το κάνει μόνο για αυτήν δεν σημαίνει πως στις 20 Ιουνίου δεν θα είναι στην Θεσσαλονίκη. Πολύ απλά γιατί έχει συμβόλαιο και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ