ΑΡΗΣ

Πρώτο όχι σε κρούση για Φατί

Πρώτο όχι σε κρούση για Φατί
INTIME SPORTS

Στην συνάντηση του Σαββάτου μεταξύ του προέδρου της ΠΑΕ Άρης, Αθανάσιου Αθανασιάδη, και του Ρικάρντο Φατί δεν τέθηκε μόνο το θέμα πιθανής μεταγραφής του αλλά και το πρώτο ενδιαφέρον από ομάδα Β' Γαλλίας

Φιλολογικό ενδιαφέρον από ομάδα Β' Γαλλίας υπάρχει τις τελευταίες μέρες για τον Ρικάρντο Φατί στην διοίκηση της ΠΑΕ Άρης με δεδομένο ότι είναι ανοιχτή στο ενδεχόμενο μεταγραφής του.

Ένα φιλολογικό ενδιαφέρον για το οποίο έχει συζήτηση στην συνάντηση του Σαββάτου μεταξύ του προέδρου της ΠΑΕ Άρης, Αθανάσιου Αθανασιάδη, και του διεθνή με την Εθνική Σενεγάλης μέσου.

Σύμφωνα με ότι έχει διαρρεύσει η συγκεκριμένη γαλλική ομάδα έχει προσφέρει ένα ποσό της τάξης των 500.000 ευρώ για την απόκτηση του Φατί στην ΠΑΕ Άρης εισπράττοντας το πρώτο όχι.

Μαζί με αυτό της έγινε ξεκάθαρο πως για να μπορέσει το φλερτ της να μπει σε διαδικασία συζήτησης θα πρέπει να ανεβάσει την προσφορά της στην περίπτωση που επανέλθει.

Εξάλλου στην χθεσινή συνάντηση Αθανασιάδης και Φατί συμφώνησαν σε ενδεχόμενη παραχώρησή του στην περίπτωση μόνο που ικανοποιηθούνε και οι δύο πλευρές.

Ωστόσο αυτό που προέχει για την διοίκηση της ΠΑΕ Άρης είναι να αποδειχθεί συνεπής στην δέσμευσή της για την Τετάρτη στην καταβολή της πρώτης δόσης του διακανονισμού των οφειλομένων της.

Κάτι για το οποίο ο 26χρονος διεθνής Σενεγαλέζος μέσος έδειξε κατανόηση αν και ξεκαθάρισε στο τετ α τετ που είχε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης ότι έχει φθάσει στα όριά του για το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε κατάθεση προσφυγής.

Εκτός του Φατί αξίζει να σημειωθεί ότι και ο Νόε Ακόστα φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδων της Γαλλίας, ο Νίκος Λαζαρίδης του ΑΠΟΕΛ από την Κύπρο και του Ατρομήτου, ο Ντάρσι Νέτο – που έχει συμβόλαιο και για του χρόνου – από την Ομόνοια της Κύπρου ενώ ο Καρίμ Σολτάνι από την Τουρκία και την Αντάλιασπορ.

Τέλος κι αν η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης φρόντισε να τακτοποιήσει το πρωί της Παρασκευής την πρώτη της δόση προς τον Φράνσις Ντίκο αποφεύγοντας να βρεθεί αντιμέτωπη με μία ακόμη προσφυγή θέλει να κάνει κάτι ανάλογο μέχρι την Τετάρτη και με τον Ρικάρντο Φατί.

Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν φροντίζει να τακτοποιεί εκκρεμότητες που έχει και απέναντι στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του φετινού ρόστερ όπως είναι ο Μιχάλης Σηφάκης και ο Σάκης Πρίττας.

Ο διεθνής τερματοφύλακας φέρεται να απομένει ένα μικρό μέρος για να εξοφληθεί όλο το φετινό του συμβόλαιο μετά τον διακανονισμό που είχε κάνει μέχρι μετά την κατάθεση της προσφυγής του και πριν συμφωνήσει στην απόσυρσή της.

Κάτι που σύμφωνα με πληροφορίες δεν ισχύει με τον Πρίττα που σε αντίθεση με τον Σηφάκη δεν αποκλείεται να τεθεί θέμα παραμονής του μετά την λήξη του συμβολαίου του στα τέλη Ιουνίου.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ