ΑΡΗΣ

Πρώτο συμβούλιο πριν το Πρωτοδικείο

Πρώτο συμβούλιο πριν το Πρωτοδικείο
INTIME SPORTS

Με τις εξελίξεις να τρέχουν και την διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας να έχει ξεκινήσει, τα μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου του Άρη συναντήθηκαν για αρκετές ώρες στα γραφεία της ΠΑΕ.

Την πρώτη τους συνάντηση είχαν τα μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ Άρης στα γραφεία της πριν ακόμη γίνει η προσφυγή στο Πρωτοδικείο για την σύστασή του.

Μία συνάντηση εφ΄ όλης της ύλης που ξεκίνησε το μεσημέρι και ολοκληρώθηκε λίγο πριν από τις 20:00 με παρόντες τους Αντώνη Ζαμπέτα, Πάνο Στεφανίδη, Σταύρο Λαμπριάκο και Αλέκο Κατσιαούνη.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Αθανάσιος Αθανασιάδης, μπορεί να μην έχει παραιτηθεί και τυπικά ακόμη ωστόσο η απουσία του φανερώνει ξεκάθαρα ότι δεν συμμετέχει πλέον στις εξελίξεις.

Στην διάρκεια της σημερινής συνάντησης είχε υπάρξει αρχικά μία ενημέρωση από τον Ζαμπέτα για τα ανοιχτά μέτωπα που υπάρχουνε, και ακολούθησε συζήτηση για το πώς θα καταστεί δυνατό να υπάρξουνε έσοδα αλλά και το τι μέλλει γενέσθαι με την συγκρότηση της ομάδας της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Αυτό που δεν διευκρινίστηκε είναι το ποια μέρα θα γίνει η προσφυγή στο Πρωτοδικείο για να ακολουθήσει η συγκρότηση του νέου διοικητικού συμβουλίου ενώ ο Ζαμπέτας θα εκπροσωπήσει την ΠΑΕ Άρης μεθαύριο Τετάρτη στην συνεδρίαση της Super League.

Τέλος ικανοποιητική κρίθηκε η σημερινή πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας των εισιτηρίων διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης από την ανταπόκριση του κόσμου από τις 09:00 και μέχρι τις 21:00. Αυξημένη ήταν και η κίνηση στους συνδέσμους SUPER 3 και ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ