ΑΡΗΣ

Πρώτο τεστ με Μπορντό

Πρώτο τεστ με Μπορντό
Ρονάλντο Γκιάρο, Αρης

Η ώρα για το πρώτο φιλικό παιχνίδι της σεζόν έφτασε για τον Άρη που στις 20:00 αντιμετωπίζει τη Μπορντό

Προπονητής της Μπορντό είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής Λοράν Μπλαν, ενώ έχει στις τάξεις της σπουδαίους ποδοσφαιριστές, όπως οι Γάλλοι Μικού, Μπεγιόν, Χουριετί, ο Τυνήσιος Τζεμάλι, ο Αργεντίνος Καβενάγκι, ο Κολομβιανός Περέα, ο Μαροκινός Σαμάκ και ο Βραζιλιάνος Φερνάντο.
Από την πλευρά του ο Χουάν Κάρλος Ολίβα παρά το βραδινό δυνατό φιλικό φρόντισε το πρωί να προπονήσει κανονικά τους παίκτες του ενώ δεν θα έχει στη διάθεσή του τους, τους απόντες Νάτσο Γκαρσία και Τόνι Κάλβο που ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές τους ομάδες και σύντομα θα ενσωματωθούν στην αποστολή.

Απών θα είναι και ο Σέρχιο Κόκε που βρίσκεται σε μετεγχειρητικό στάδιο αλλά και οι διεθνείς με την Εθνική Νέων Παπάζογλου και Στρατηλάτης και τους Αβραάμ Παπαδόπουλο και Γιώργο Κολτσίδα που ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης.

Οι υπόλοιποι θα βρίσκονται στη διάθεσή του Ισπανού τεχνικού για το πρώτο φιλικό στα πλαίσια της προετοιμασίας παρά το γεγονός ότι είναι μόλις η τρίτη μέρα που η ομάδα του Άρη κάνει τακτική σε μεγάλο γήπεδο.

Ρονάλντο: "Συμπεράσματα"

Αναφερόμενος στο σημερινό ματς, ο Ρονάλντ Γκιάρο δήλωσε: "Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα με πολλά ματς κόντρα σε ομάδες υψηλού επιπέδου, γνωστές σε όλη την Ευρώπη. Θα είναι δύσκολος αγώνας, αλλά δεν ανησυχούμε. Αυτό που μετράει τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι να βγάλουμε τα κατάλληλα συμπεράσματα, ώστε να παρουσιαστούμε έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος".


Νέα παράταση για Ορλάντι
Το σίριαλ με τον Αντρέα Ορλάντι Σταμπιλίν καλά κρατεί για τον Άρη την ίδια ώρα που η αποστολή της ομάδας βρίσκεται στο Καμπρετόν της Γαλλίας συνεχίζοντας το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της για τη νέα χρονιά. Ο Ισπανός με ιταλικές ρίζες μεσοεπιθετικός αν και επικοινώνησε με τον Μανουέλ Φερέρ για μία ακόμη φορά του είπε ότι δεν έχει πάρει κάποια οριστική απόφαση και ζήτησε νέα διορία για μερικές ακόμη ημέρες μέχρι να δώσει την τελική του απάντηση στους "κίτρινους" με τις πληροφορίες περί ενδιαφέροντος κι άλλων ομάδων, μεταξύ αυτών και της Ρεάλ Μαδρίτης Β΄, καλά να κρατούν.

Στον Άρη πάντως και παρά τη νέα διορία που ζήτησε ο Ορλάντι Σταμπιλίν δείχνουν διατεθειμένοι να περιμένουν για λίγες μέρες ακόμη για την απάντηση του δείγμα της επιθυμίας τους για την απόκτησή του. Όσο για τον Μανουέλ Φερέρ δείχνει αισιόδοξος για θετική εξέλιξη στο σίριαλ που έχει δημιουργηθεί τονίζοντας σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Metrosport πως:

"Εκτιμώ ότι μέχρι την Τετάρτη (σ.σ. αύριο) το βράδυ θα μας έχει απαντήσει», για να ξεκαθαρίσει όμως: «Δεν μπορούμε να περιμένουμε για πολύ καιρό τον Ορλάντι", και επισήμανε ακόμη πως: "Δεν είναι ο ποδοσφαιριστής που θεωρείται απαραίτητος για τον Άρη. Θεωρήσαμε όμως ότι μπορεί να προσθέσει ποιότητα στην αριστερή πλευρά".



Από εκεί και πέρα θα πρέπει να σημειωθεί ότι χθεσινά δημοσιεύματα στην Ισπανία ήθελαν την Αλαβές να σκέφτεται σοβαρά να κρατήσει πλέον τον Ορλάντι Σταμπιλίν τελικά στη σύνθεσή της. Την ίδια ώρα στον Άρη επισημαίνουν ότι δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση αφού ήδη υπάρχει συμφωνία με την Ισπανική ομάδα. Στάσιμο τέλος παραμένει και το θέμα της απόκτησης του κοινοτικού τερματοφύλακα.












TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ