ΑΡΗΣ

Πρωτοδικείο με αποχώρηση διοικούσας

Πρωτοδικείο με αποχώρηση διοικούσας
INTIME SPORTS

Το γυαλί μεταξύ της ΚΜΑ και της διοικούσας επιτροπής της ΠΑΕ Άρης ουσιαστικά «έσπασε» και πλέον το ενδεχόμενο διοίκησης Πρωτοδικείου είναι όλο και πιο ορατό όπως και η παραμονή των Νίκου Πασιαλή και Δημήτρη Μπουγιουκλή μέχρι νεοτέρας.

Η διοικούσα επιτροπή της ΠΑΕ Άρης είναι έτοιμη να αποχωρήσει σήμερα από την θέση της αφού δεν υπάρχει πλέον σημείο επαφής με την ΚΜΑ και πλέον το ενδεχόμενο διοίκησης Πρωτοδικείου είναι κάτι παραπάνω από ορατό

Παράλληλα φαίνεται πως το δίδυμο των Νίκου Πασιαλή και Δημήτρη Μπουγιουκλή θα παραμείνει στην άκρη του πάγκου και στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ατρόμητο στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

« Ή μπαίνετε εδώ και τώρα σε διοίκηση Πρωτοδικείου ή βάζουμε άλλους παράγοντες». Αυτή ήταν η θέση της ΚΜΑ στην διάρκεια της χθεσινής ημέρας προς τα μέλη της διοικούσας επιτροπής της ΠΑΕ Άρης που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις στην διάρκεια της σημερινής ημέρας θα υποβάλλουν τις παραιτήσεις τους.

Μία αποχώρηση που αφορά τους Κατσιαούνη, Λαμπριάκο και Στεφανίδη που μπήκανε στα κοινά της ΠΑΕ το περασμένο καλοκαίρι κι ενώ ο Αντώνης Ζαμπέτας είναι τυπικά ακόμη στην διοίκηση της ΠΑΕ έχοντας το δικαίωμα της υπογραφής από την θέση του διευθύνοντος συμβούλου.

Ωστόσο το όνομά του δεν φαίνεται να συμπεριλαμβάνεται στα ονόματα που είναι στις σκέψεις των μελών της ΚΜΑ για να συγκροτήσουν το πενταμελές σχήμα της διοίκησης Πρωτοδικείου της ΠΑΕ Άρης.

Κι αν σήμερα αναμένεται να βγει σχετική γραπτή δήλωση των μελών της διοικούσας επιτροπής της ΠΑΕ Άρης μετά από επαφές της ΚΜΑ στο νέο διοικητικό σχήμα αναμένεται να είναι οι Γιάννης Ψηφίδης, Κώστας Τικμπασάνογλου, Σπύρος Χριστοφορίδης και Θόδωρος Αγγελούσης μαζί με τον εκπρόσωπο του Ερασιτέχνη.

Αυτός σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις δεν θα είναι ο Χρήστος Γρόλλιος, ωστόσο θα συνεχίσει να βοηθάει σε νομικό επίπεδο και ενδεχομένως να έχει ρόλο εκπροσώπησης στην Super League από κοινού με τον νέο πρόεδρο της ΠΑΕ.

Όπως και να έχει οι εξελίξεις αναμένεται να λάβουν χώρα στο επόμενο 48ωρο με τους Νίκο Πασιαλή και Δημήτρη Μπουγιουκλή να παραμένουν στην θέση τους στην τεχνική ηγεσία της ομάδας κι ενώ είχε γίνει διερευνητική επαφή με τον Γιάννη Αναστασίου.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ