ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρώτοι στόχοι Νέμεθ και Μαζού

Πρώτοι στόχοι Νέμεθ και Μαζού
INTIME SPORTS

Μέσα στην εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει η απόκτηση ενός εκ των Μαζού και Νέμεθ. "Όχι" στην Φενέρμπαχτσέ για Σισέ.

Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν οι υποθέσεις τόσο της μεταγραφής ενός επιθετικού, όσο και οι αποχωρήσεις των ποδοσφαιριστών που δεν υπολογίζονται.

Και οι δυο περιπτώσεις πάντως συνδέονται μεταξύ τους, αφού αν οι πράσινοι καταφέρουν να απαλλαγούν από τα συμβόλαια των Γκάμπριελ, Γκαλίνοβιτς, Μάντζιο, Κλέιτον και Μελίσση, είναι βέβαιο πως η μεταγραφή του επιθετικού ίσως και να γίνει με αγορά (ή έστω με οψιόν αγοράς).

Ο Κρίστιαν Νέμεθ παραμείνει στην κορυφή της λίστας του Νίκου Νιόπλια, ο οποίος έχει πολύ καλή γνώμη για τον Ούγγρο φορ της Λίβερπουλ.

Μοναδικό πρόβλημα ωστόσο παραμείνει η πρόθεση των Reds να τον πουλήσουν, αφού έχουν ανάγκη από ρευστό για να κάνουν και αυτοί με τη σειρά τους μεταγραφές.

Πάντως οι πράσινοι ποντάρουν στο γεγονός πως αν μέχρι τα τέλη Αυγούστου δεν έχει φύγει ο Ούγγρος, τότε ίσως μπορέσουν να τον πάρουν δανεικό με οψιόν για το επόμενο καλοκαίρι.

Αρέσει ο Μαζού

Ο Κάρλος Φρέιτας έχει παρακολουθήσει εδώ και αρκετό καιρό τον 22χρονο επιθετικό της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τον έχει προτείνει στον Νίκο Νιόπλια.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν είναι αρνητικός στην απόκτηση του Νιγηριανού φορ, αφού διαθέτει όλα εκείνα τα στοιχεία που ψάχνει για την συγκεκριμένη θέση.

Βέβαια η απόκτηση του θα κοστίσει κάποια χρήματα παραπάνω και γι' αυτό το λόγο πρώτα θα πρέπει να ξεκαθαρίσει η ιστορία με τις αποχωρήσεις παικτών.

"Όχι" σε Φενέρ για Σισέ


Δημοσίευμα της εφημερίδας "Goal News" αναφέρει το Σάββατο πως ο Παναθηναϊκός απέρριψε πρόταση της Φενέρμπαχτσε για τον Τζιμπρίλ Σισέ.

Οι Τούρκοι προσέφεραν 10 εκ. Ευρώ στην διοίκηση του "τριφυλλιού", όμως εισέπραξαν "χυλόπιτα", καθώς η αξία του παίκτη είναι μεγαλύτερη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ