ΠΑΟΚ

Πρώτος στο τουρνουά "Εγνατία"

Πρώτος στο τουρνουά "Εγνατία"
Πάοκ-κόσμος

Ο ΠΑΟΚ κατέκτησε την πρώτη θέση του 5ου διεθνούς τουρνουά ποδοσφαίρου νέων "Εγνατία", μετά τη νίκη που πέτυχε με 3-2 επί του Αρη

Το παιχνίδι κρίθηκε στο τελευταίο λεπτό όπου επιτεύχθηκε το τρίτο γκολ του ΠΑΟΚ. Το χρυσό γκολ πέτυχε ο Γιώργος Καραπέτσας στο 80΄ με εντυπωσιακό σουτ από πλάγια θέση, πετυχαίνοντας το τελικό 3-2.
Το παιχνίδι είχε συναρπαστική εξέλιξη, όμορφο θέαμα και πολλά γκολ, αφήνοντας απόλυτα ικανοποιημένους τους θεατές που το παρακολούθησαν. Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε στο σκορ με τον Κώστα Κοταρίδη, ο οποίος στο 15ο λεπτό πέτυχε το 0-1.

Πλησιάζοντας στη λήξη του πρώτου ημιχρόνου και πιο συγκεκριμένα στο 33ο λεπτό, ο Χρήστος Κόντος ισοφάρισε για τον Αρη κι έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια ισόπαλες με σκορ 1-1.

Η συνέχεια ήταν ακόμη πιο εντυπωσιακή, με τον ΠΑΟΚ να περνά και πάλι μπροστά στο σκορ (1-2) με γκολ του Αριστείδη Ελευθερίου με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου (42΄).

Ο Αρης ισοφάρισε ξανά σε 2-2 με γκολ που πέτυχε ο Σάκης Μελίσσης (68΄) κι ενώ το παιχνίδι φάνηκε να πηγαίνει στην παράταση, ήρθε ο Καραπέτσας με δυνατό σουτ να πετύχει το 2-3 και να δώσει τη νίκη και τον τίτλο στον ΠΑΟΚ.

Ο διαιτητής του αγώνα κ. Καραγιαννίδης έδειξε κίτρινες κάρτες στους Γιώρη, Μαντζάνας του Αρη και τους Γεωργίου, Χουρδάκης του ΠΑΟΚ.

Οι συνθέσεις:

ΑΡΗΣ (Πασσιαλής): Σκόρδας (41΄ Φράσερι), Μανδάλης, Πουρσανίδης, Κουζούφης (55΄Δούμτσης), Κλασίνας (60΄Μαλαφούρης), Γιώρης, Σπάσιτς, Παπάζογλου, Γιαουτζής, Μελίσσης, Κόντος (41΄ Μαντζάνας)

ΠΑΟΚ (Αλεξανδρίδης): Κουτζαβασίλης, Παραλίκης (78΄ Καραπέτσας), Γεωργίου, Γουνελάς, Χουρδάκης, Λαγγίζος (63΄ Συμεωνίδης), Παπαστεργίου, Ελευθερίου, Κοταρίδης (55΄ Τσακαλίδης), Τσουκαλάς, Αποστολόπουλος (47΄ Μπάτσιος)














TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ