ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Πρόβα τζενεράλε με Ιωνικό

Πρόβα τζενεράλε με Ιωνικό
φιλικο-πανηγυρικο

Όλα είναι έτοιμα για την πρόβα τζενεράλε του Ατρόμητου στο παιχνίδι με τον Ιωνικό στο Δημοτικό Γυμναστήριο Περιστερίου

Η εμφάνιση με τον Παναθηναϊκό προκάλεσε ενθουσιασμό στις τάξεις των φιλάθλων και σκόρπισε χαμόγελα, με αποτέλεσμα να αναμένεται αρκετός κόσμος στο τελευταίο φιλικό ματς πριν το εναρκτήριο λάκτισμα του νέου πρωταθλήματος και το εντός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.
Η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει δύο ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης από τα εκδοτήρια της οδού Γιαννιτσών και οι τιμές έχουν οριστεί στα 10, 20 και 30 ευρώ.

Μάλιστα, όσο πλησιάζει η πρεμιέρα τόσο αυξάνεται η ζήτηση για την αγορά καρτών διαρκείας, γιʼ αυτό και τα γραφεία διαχείρισης της ΠΑΕ θα λειτουργήσουν εκτάκτως το Σάββατο, από τις 12.30 μέχρι και την ώρα έναρξης του αγώνα, για όσους φίλους της ομάδας του Περιστερίου επιθυμούν να αγοράσουν διαρκείας.

Ο Γκιγιέρμο Όγιος δεν έχει στη διάθεσή του τους Σάντσεθ, Μέζα που βρίσκονται στην Παραγουάη και τον Τρέχο που μετέβη στην Αργεντινή για να διευθετήσουν τις εκκρεμότητες με τις βίζες τους, όπως και τον τραυματία Ανδρούτσο. Ωστόσο οι άλλοι παίκτες, συμπεριλαμβανομένων των Ρόβα, Μπότσι που ξεπέρασαν τα προβλήματά τους και μετέχουν κανονικά στο πρόγραμμα, βρίσκονται στη διάθεση του αργεντίνου τεχνικού.

Κάστρο: "Ένα ακόμη φιλικό πριν την πρεμιέρα"

Ο Σέζαρ Αλμπέρτο Κάστρο μίλησε σε ιστοσελίδα της Βενεζουέλας και δήλωσε απόλυτα ικανοποιημενος απο την προετοιμασία με τον Ατρόμητο: "Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας πραγματοποιήθηκε στην Ιταλία, όπου αντιμετωπίσαμε τις Σιένα, Τσεζένα και Κατάνια. Την Δευτέρα αντιμετωπίσαμε τον Παναθηναϊκό σε ένα δυνατό φιλικό και νικήσαμε 1-0. Τώρα αυτό που απομένει είναι ένα ακόμη φιλικό πριν την έναρξη του πρωταθλήματος".






TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ