ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προβάδισμα ο Ατζαγκούν

Προβάδισμα ο Ατζαγκούν
INTIME SPORTS

Ο Αμπντούλ Ατζαγκούν έχει αρκετές πιθανότητες να είναι στο αρχικό σχήμα του Παναθηναϊκού στην αναμέτρηση με τον Πανθρακικό. Το απόγευμα επιστρέφει ο Φιγκερόα.

Ο Γιάννης Αναστασίου έδειξε στην προπόνηση της Παρασκευής μερικές από τις σκέψεις του για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Πανθρακικό. Ο Έλληνας τεχνικός θέλει να κάνει κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα και όπως φαίνεται οι Μέντες και Ατζαγκούν έχουν αρκετές πιθανότητες για να είναι στο αρχικό σχήμα του Τριφυλλιού.

Ο Αναστασίου θέλει να δώσει ''ανάσες'' στον Λαγό, καθώς φέτος είναι η πρώτη του ''γεμάτη'' επαγγελματική σεζόν. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού γνωρίζει ότι 21χρονος μέσος θέλει ιδιαίτερη προσοχή για να μην παρουσιάσει προβλήματα τραυματισμών από τους διαδοχικούς αγώνες, γι' αυτό και κόντρα στην ομάδα της Θράκης θα τον έχει πιθανότατα στον πάγκο.

Στο κέντρο της άμυνας, ο Γκόρντον Σίλντενφελντ αναμένεται να είναι στο αρχικό σχήμα έχοντας στο πλευρό του τον Τριανταφυλλόπουλο, ενώ στο δεξί άκρο της άμυνας επιστρέφει ο Μαρινάκης. Όσον αφορά την επίθεση, ο Ατζαγκούν πιθανότατα θα πάρει την θέση του Ντίνα στο δεξί άκρο της επίθεσης.

Αναφορικά με τον Λουτσιάνο Φιγκερόα, ο Αργεντινός επιθετικός θα επιστρέψει το απόγευμα στην Ελλάδα και το Σάββατο θα προπονηθεί στο Κορωπί. Ο ''Λούτσο'' αναμένεται να μιλήσει με τον Γιάννη Αναστασίου και στη συνέχεια ο τεχνικός της ομάδας θ' αποφασίσει αν θα τον έχει στην αποστολή.

Στη σημερινή προπόνηση στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού οι ποδοσφαιριστές της ομάδας ξεκίνησαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις κατοχής της μπάλας ''5-2'' και δίτερμα, ενώ ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Σε θεραπεία υποβλήθηκε ο Αποστολόπουλος, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ταμπάκης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ