ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Πρόβλημα με Δημούτσο

Πρόβλημα με Δημούτσο
INTIME SPORTS

Ο Ατρόμητος συνέχισε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση του Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό με τον Σα Πίντο να έχει έναν επιπλέον πονοκέφαλο.

Ένας ακόμα πονοκέφαλος προστέθηκε στο κεφάλι του Σα Πίντο από το ματς με τον Εργοτέλη καθώς ο Πορτογάλος είδε και τον Δημούτσο να τραυματίζεται, έπαθε ένα διάστρεμμα και την Δευτέρα γυμνάστηκε μόνος του. Κάτι το οποίο σημαίνει πως δύσκολα θα δώσει το παρών στην αναμέτρηση της Τετάρτης για το Κύπελλο με τον Πανθρακικό.

Να θυμίσουμε ότι τραυματίες είναι και οι Παπάζογλου, Ναπολεόνι, Μπρίτο και Κούρος οι οποίοι συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα την Τρίτη.

Τέλος ο Ατρόμητος ζήτησε εισιτήρια για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στη σύσκεψη που έγινε την Δευτέρα αλλά η αστυνομία ήταν αρνητική και την τελική απόφαση θα λάβει ο Υφυπουργός κ. Γιάννης Ανδριανός.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Αύριο το απόγευμα θα ολοκληρωθεί στο αθλητικό κέντρο η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αγώνα κυπέλλου της Τετάρτης με αντίπαλο τον Πανθρακικό στο γήπεδο του Περιστερίου (15.00).

Στην σημερινή προπόνηση που έγινε το απόγευμα έλαβαν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές. Ο Δημούτσος που έχει ένα διάστρεμμα από το ματς με τον Εργοτέλη γυμνάστηκε ατομικά μαζί με τους Παπάζογλου, Ναπολεόνι. Το πρόγραμμα τους συνέχισαν Μπρίτο και Κούρος.

Σήμερα πραγματοποιήθηκε εξάλλου η σύσκεψη για τη λήψη των μέτρων ασφάλειας του αγώνα πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα μας που εκπροσωπήθηκε από τον Υπεύθυνο Ασφάλειας Γιώργο Πέτρου κατέθεσε αίτημα για να της χορηγηθούν 200 εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων της κάτι που αποδέχθηκε η γηπεδούχος ομάδα αλλά όχι η Αστυνομική Διεύθυνση. Η τελική απόφαση θα δοθεί από τον αρμόδιο Υφυπουργό κ. Γιάννη Ανδριανό".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ