ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Πρόβλημα με δυο

Πρόβλημα με δυο
INTIME SPORTS

Οι Δημούτσος και Παπάζογλου αποχώρησαν τραυματίες από την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό και η κατάσταση τους θα επανεκτιμηθεί την Δευτέρα.

Με δυο προβλήματα συνοδεύτηκε η νίκη του Ατρόμητου επί του Ολυμπιακού καθώς οι Δημούτσος και Παπάζογλου αποχώρησαν τραυματίες και η κατάσταση τους θα εκτιμηθεί την Δευτέρα. Ο μεν πρώτος έχει υποστεί ένα διάστρεμμα και ο Παπάζογλου πονάει στην μέση.

Ο Σα Πίντο έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές την Κυριακή αλλά ο ίδιος ο Πορτογάλος πήγε κανονικά στο αθλητικό κέντρο της ομάδας του Περιστερίου και συνομίλησε με τον τεχνικό διευθυντή Γιώργο Αγγελόπουλο και τον γενικό αρχηγό Σπύρο Σοφιανό για θέματα της ομάδας.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Από αύριο το πρωί θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας μας για το δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι αυτή τη φορά με αντίπαλο τη Βέροια.

Τραυματίες από το χθεσινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι οι Δημούτσος και Παπάζογλου. Ο πρώτος έχει διάστρεμμα και ο δεύτερος από χτύπημα στις καθυστερήσεις του αγώνα στη μέση. Η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί αύριο αφού γίνουν οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Σήμερα η ομάδα είχε ρεπό αλλά ο προπονητής μας Ρικάρντο Σα Πίντο βρέθηκε κανονικά στο αθλητικό κέντρο και είχε συνάντηση για οργανωτικά θέματα με τον Τεχνικό Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλο και τον Γενικό Αρχηγό Σπύρο Σοφιανό".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ