ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Πρόβλημα με Κατεμή

Πρόβλημα με Κατεμή
Κοκότοβιτς

Λιγότερο σοβαρός από ό,τι υπολογιζόταν αρχικά είναι ο τραυματισμός του Γιάννη Κατεμή

Αυτό, σημαίνει ότι είναι εξαιρετικά αμφίβολος για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, αλλά δεν αποκλείεται να επανέλθει σύντομα στις προπονήσεις και να τελικά να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του. Επίσης, ο Γιώργος Γεωργίου έχει ένα μικρό αιμάτωμα στον τετρακέφαλο και θα ακολουθήσει θεραπεία, ενώ η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί την Τετάρτη.
Οι παίκτες που αγωνίστηκαν εναντίον της Λάρισας ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ όσοι δεν έπαιξαν την Κυριακή έδωσαν φιλικό στον Ασπρόπυργο με αντίπαλο την ομάδα Νέων του Ατρομήτου. Ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς έδωσε στους ποδοσφαιριστές ρεπό για την αυριανή ημέρα και την Τετάρτη θα γυμναστούν δύο φορές.

Εναντίον της ΑΕΚ θα απουσιάσουν οι Μερίνο και Ολιβέιρα που θα εκτίσουν την ποινή τους όπως είχε προγραμματιστεί, αλλά επιστρέφει ο Ραγκουέλ από τη δική του τιμωρία. Επτά κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο Γεωργίου.

Καραλής: "Συσπείρωση και στήριξη"


Ο συνδετικός κρίκος διοίκησης και φιλάθλων και παλιά δόξα του Ατρόμητου (πρώτος σε συμμετοχές στην ιστορία της ομάδας) Αντώνης Καραλής προέβη σήμερα στην ακόλουθη δήλωση στο επίσημο site του συλλόγου:

" Η ομάδα διέρχεται μια μεταβατική περίοδο και χρειάζεται την στήριξη και την αγάπη πρωτίστως από τους φιλάθλους της. Οι μεμονωμένες αντιδράσεις από μερίδα οπαδών κατά τη διάρκεια του αγώνα το μόνο που κάνουν είναι να δημιουργήσουν κακό στην ομάδα.

Είναι οι ίδιες συγκεκριμένες πρακτικές που είχαν οδηγήσει τον Ατρόμητο σε μονοπάτια χωρίς επιστροφή. Ο Ατρόμητος διαθέτει έμπειρη διοίκηση, ικανότατο τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές που πολύ σύντομα θα φέρουν την ομάδα στο δρόμο των επιτυχιών. Γι' αυτό απαιτείται συσπείρωση δίπλα από την ομάδα και στήριξη από όλο το φίλαθλο κόσμο του Περιστερίου

".








TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ