ΙΩΝΙΚΟΣ

Πρόβλημα με Λαζανά

Πρόβλημα με Λαζανά
βαζακας

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής παρουσιάστηκε το Σάββατο (1/3) στον Ιωνικό, καθώς ο Γιάννης Λαζανάς έπαθε τράβηγμα στον δικέφαλο

Η προετοιμασία των παικτών του Ιωνικού για το ματς με τον Περικό ολοκληρώθηκε το Σάββατο (1/3) και μετά το τέλος της προπόνησης, ο κ. Βαζάκας ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία, σε σχέση με αυτήν της προηγούμενης αγωνιστικής, δεν περιλαμβάνονται ο τιμωρημένος Πουλόπουλος, ο τραυματίας Λαζανάς, ο Γκούτμαν και ο Κοτίτσας. Αντίθετα, επανέρχονται οι Τόσκας και Ξενίδης, που εξέτισαν την ποινή τους, ο Λοϊζίδης και ο Προχορένκοφς.
Αναλυτικά οι παίκτες που επέλεξε να έχει στη διάθεσή του ο προπονητής του Ιωνικού, για το ματς της Κατερίνης, είναι οι: Μπαρτζώκας, Τσουκαλάς (τερματοφύλακες), Οικονόμου, Φαμπίνιο, Γκόγκας, Προχορένκοφς, Βουρεξάκης, Λοϊζίδης, Κωνσταντινίδης, Ουκάρ, Ξενίδης, Τόσκας, Πούτας, Γκρανέρο, Νατσούρας, Μανουσάκης, Σαπάνης και Ονουάτσι.

Η αποστολή του Ιωνικού θα αναχωρήσει το πρωΐ της Κυριακής (2/3) για την Κατερίνη και το απόγευμα οι παίκτες θα κάνουν χαλάρωμα σε γήπεδο που βρίσκεται κοντά στο ξενοδοχείο στο οποίο θα καταλύσει.


TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ