ΟΦΗ

Πρόβλημα με Νουαφόρ

Πρόβλημα με Νουαφόρ
νουαφορ

Ο Νουαφόρ έχει ενοχλήσεις στο πόδι και δεν γυμνάστηκε

Η απογευματινή προπόνηση αφιερώθηκε σε ασκήσεις με μπάλα και ασκήσεις για τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης. Μάλιστα τα τελευταία 45 λεπτά της απογευματινής προπόνησης αφιερώθηκαν σε συνεχόμενο τρέξιμο που περιελάμβανε ίντερβαλ προπόνηση.
Σε ό,τι αφορά στον Ντρούλιτς, συνέχισε και σήμερα να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα. Ο Σέρβος επιθετικός έχει αυξήσει σημαντικά την ένταση του ατομικού του προγράμματος και μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης δήλωσε ότι: " Νιώθω καλύτερα. Όμως είναι νωρίς να πω οτιδήποτε".

Πρόβλημα προέκυψε με τον Νουαφόρ, που δεν έκανε προπόνηση σήμερα γιατί έχει ενοχλήσεις στο πόδι. Μετά από συνάντηση που είχε με τον χειρούργο ορθοπεδικό, Γιώργο Στεφανουδάκη, κρίθηκε σκόπιμο να απέχει από το προπονητικό πρόγραμμα. Αύριο ο Στεφανουδάκης θα έχει νέα συνάντηση με τον Νουαφόρ προκειμένου να εξεταστεί εκ νέου.

Στο μεταξύ, ο Πόποβιτς επέστρεψε σήμερα στο αθλητικό κέντρο. Ο Κροάτης επιθετικός ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα που περιελάμβανε ασκήσεις με βάρη για πρώτη φορά μετά τη χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε στο ζυγωματικό.




TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ