ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Πρόβλημα με Σοάρες

Πρόβλημα με Σοάρες
INTIME SPORTS

Ξαφνικό πρόβλημα προέκυψε στον Ατρόμητο με την απόκτηση του Άλντο Σοάρες, καθώς ο 20χρονος Αργεντίνος επιθετικός δεν μπορεί να πάρει την ελευθέρας του από την Λανούς

Ξαφνικό πρόβλημα προέκυψε στον Ατρόμητο με την απόκτηση του Άλντο Σοάρες. Ο 20χρονος Αργεντίνος επιθετικός τις τελευταίες δύο εβδομάδες προπονείται με την πρώτη ομάδα των "κυανόλευκων" και ο Γιώργος Δώνης, άναψε το "πράσινο φως" για την απόκτησή του.

Ωστόσο το ξαφνικό πρόβλημα που προέκυψε έχει να κάνει με την Λανούς. Ο Σοάρες ανήκει στον σύλλογο της Αργεντινής, αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην δεύτερη ομάδα και προς το παρών η απόκτησή του “κολλάει”, καθώς ο παίκτης δεν μπορεί να πάρει την ελευθέρας του.

Τις επόμενες ημέρες αν δεν υπάρξει κάποια λύση, τότε πιθανότατα δε θα αποκτηθεί από την ομάδα του Περιστερίου.

Από εκεί και πέρα, ο Αναστασάκος θα παραλάβει το βραβείο του MVP της 19ης αγωνιστικής την Παρασκευή 28/1 από τον παλαίμαχο διεθνή μπασκετμπολίστα και νυν προπονητή του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου, Αργύρη Πεδουλάκη.

Στα αγωνιστικά, οι παίκτες του Γιώργου Δώνη την Τρίτη είχαν ρεπό, ενώ το πρωί της Τετάρτης θα υποβληθούν σε αιματολογικές εξετάσεις.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ