ΤΣΕΛΣΙ

Πρόβλημα με Τέρι

Πρόβλημα με Τέρι
Τέρι

Σε εξετάσεις θα υποβληθεί ο αμυντικός της Τσέλσι Τζον Τέρι λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού

Το τελευταίο διάστημα οι μικροτραυματισμοί είναι ένα συχνό φαινόμενο για τον Τζον Τέρι, καθώς τόσο οι πολλοί αγώνες όσο και η ευαισθησία στο πόδι του, του έχουν στοιχίσει την συμμετοχή του σε αρκετά ματς της Τσέλσι.
Σε δηλώσεις του μετά τον χθεσινό αγώνα με την Γουέστ Μπρόμγουϊτς όπου οι Μπλε νίκησαν με 3-0, παραδέχθηκε το πρόβλημα του λέγοντας μάλιστα ότι θα υποβληθεί σε εξετάσεις με σκοπό να δει τι συμβάινει.

" Κάθε φορά που σηκωνόμουν για να πάρω κεφαλιά και προσγειωνόμουν στο έδαφος ένιωθα μια μαχαιριά στο πίσω μέρος του ποδιού μου, κάτι που πραγματικά με έχει προβληματίσει".

" Το καλό όμως είναι ότι την Κυριακή θα κάνω εξετάσεις και αν αυτές είναι καθαρές θα μπορέσω να παίξω και στο φιλικό ματς της Αγγλίας με την Γερμανία. Θέλω πολύ να παίξω σε αυτό το ματς γιατί είμαι αρχηγός της ομάδας, και ο αρχηγός δεν πρέπει να λείπει ποτέ", δήλωσε ο Άγγλος διεθνής.

Μπορεί ο Τέρι να θέλει να παίξει με την εθνική του ομάδα όμως ο προπονητής του στην Τσέλσι Λουίς Φελίπε Σκολάρι δεν το βλέπει με καλό μάτι, αφού φοβάται ότι μια υποτροπή μπορεί να του στοιχίσει αρκετό διάστημα εκτός γηπέδων.

" Δεν είμαι εγώ αυτός που θα σας πει τι συμβαίνει ακριβώς με τον Τέρι αλλά αν οι γιατροί πουν ότι ο παίκτης δεν είναι απόλυτα υγιής, τότε δεν θα ήταν φρόνιμο γι' αυτόν να ταξιδέψει για το φιλικό ματς", είπε χολωμένος ο Σκολάρι.








TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ