ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Πρόβλημα με τον Ονουάτσι

Πρόβλημα με τον Ονουάτσι
INTIME SPORTS

Ενοχλήσεις στον δικέφαλο έχει ο Ονουάτσι και θα υποβληθεί σε ιατρικό έλεγχο. Παρουσία των οργανωμένων η προπόνηση της Δευτέρας (12/2)

Μια προπόνηση στο αθλητικό κέντρο του συλλόγου η οποία έγινε παρουσία αντιπροσωπίας των οργανωμένων οπαδών περιελάμβανε το πρόγραμμα της Δευτέρας (13/2) στον Παναιτωλικό.

Μάλιστα, ο οπαδοί του συλλόγου είχαν τετ α τετ με τον νέο τεχνικό Τάκη Λεμονή σε καλό κλίμα ζητώντας του να "σφίξει τα λουριά" στους παίκτες ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, πρόγραμμα αποθεραπείας ακολούθησαν όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τη Δόξα Δράμας και κανονικό πρόγραμμα οι υπόλοιποι.

Δεν συμμετείχε ο τραυματίας Κουτρομάνος, ο ασθενής Άντι και ο Ονουάτσι ο οποίος έχει ενοχλήσεις στον δικέφαλο και θα υποβληθεί σε ιατρικό έλεγχο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν Ετζενγκουέλε και Βιντάλ.

Την Τρίτη (14/2) η προπόνηση θα γίνει στις 12.00 το μεσημέρι στο EMILEON και στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει για τη Λιβαδειά, όπου την Τετάρτη (15/2) ο Παναιτωλικός δίνει το εξ' αναβολής παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής με τον Λεβαδειακό.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ