ΙΩΝΙΚΟΣ

Πρόβλημα με Βουρεξάκη

Πρόβλημα με Βουρεξάκη
ΒΟΥΡΕΞΑΚΗΣ

Ο τραυματισμός και του Γιώργου Βουρεξάκη, ήρθε να προστεθεί στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο προπονητής του Ιωνικού, Αουγκούστο Ινάσιο

Ο μέσος του Ιωνικού, προς το τέλος της χθεσινής προπόνησης δέχθηκε μια κλωτσιά, του γύρισε ο αστράγαλος του δεξιού ποδιού και στη συνέχεια δημιουργήθηκε ένα αιμάτωμα. Του έγινε ένεση και παράλληλα του χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή, αλλά η συμμετοχή του στην αποστολή θα αποφασιστεί μετά το τέλος της αυριανής προπόνησης στην οποία ο παίκτης θα δοκιμάσει το πόδι του.

Από την άλλη πλευρά στην Κέρκυρα δεν θα μεταβούν σίγουρα οι Μακόρ, Μελαμπιανάκης, Ξενίδης και Κωνσταντινίδης. Ο Μακόρ, όπως έδειξε η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε χθες, έχει χονδροπάθεια στο δεξί γόνατο, το οποίο μάλιστα έχει συγκεντρώσει και υγρό, απόρροια της κλωτσιάς που δέχθηκε στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Όπως δήλωσε ο γιατρός της ομάδας Γιάννης Βεκιάρης, δεν συντρέχει λόγος χειρουργικής επέμβασης και το πρόβλημα θα αντιμετωπιστεί με ξεκούραση και φαρμακευτική αγωγή. Ηδη σήμερα έχει αρχίσει να υποχωρεί το πρήξιμο και πιθανόν αύριο ο παίκτης να μπορέσει να γυμναστεί ελαφρά.

Ο Μελαμπιανάκης έχει το γνωστό πρόβλημα στον τετρακέφαλο, ο Ξενίδης υποφέρει από λαβυρινθίτιδα και ο Κωνσταντινίδης έχει ένα σφίξιμο στον δεξιό δικέφαλο. Αντίθετα, ο Κοτίτσας γυμνάστηκε κανονικά και υπολογίζεται από τον κ. Ινάσιο για τον αγώνα της Κέρκυρας.

Οι παίκτες του Ιωνικού θα προπονηθούν αύριο το πρωί και στη συνέχεια ο κ. Ινάσιο θα ανακοινώσει την αποστολή η οποία θα αναχωρήσει το απόγευμα για την Κέρκυρα.

Ινάσιο: "Πάμε για την πρόκριση"
"Πάμε στην Κέρκυρα για να κερδίσουμε και να προκριθούμε στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας. Παρά τα πολλά προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουμε, δεν το βάζουμε κάτω και θα πάμε στην Κέρκυρα με μοναδικό στόχο τη νίκη Αναμφίβολα είναι ένα δύσκολο ματς αλλά εμείς θα πάμε για να κερδίσουμε".

Αυτά τόνισε ο Πορτογάλος προπονητής του Ιωνικού, Αουγκούστο Ινάσιο, ο οποίος, φανερά ενοχλημένος από τα αντικρουόμενα δημοσιεύματα του Πορτογαλικού Τύπου, που αναπαρήγαγαν και Ελληνικά ΜΜΕ, για το μέλλον του στον Ιωνικό, προέβη σε διάψευση τόσο στην πατρίδα του, όσο και εδώ, λέγοντας: "Ποτέ και σε κανένα δημοσιογράφο της πατρίδας του δεν έκανα δήλωση ότι θα συναντηθώ με τον πρόεδρο του Ιωνικού για να λύσω το συμβόλαιό μου και να φύγω. Τέτοια δήλωση δεν έκανα ποτέ και απορώ πως γράφτηκε κάτι τέτοιο.

Αντίθετα, εγώ μίλησα σε ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας μου όπου είπα ότι συνεχίζω το έργο μου στον Ιωνικό και ότι με τον κ. Κανελλάκη έχουμε άριστη συνεργασία και τρέφω μεγάλη εκτίμηση προς το πρόσωπό του. Διαψεύδω κατηγορηματικά τα σχετικά δημοσιεύματα των Πορτογαλικών εφημερίδων, κάτι άλλωστε που έκανα και στη ραδιοφωνική μου συνέντευξη. Είμαι επαγγελματίας και θα τιμήσω το συμβόλαιό μου, καθώς επίσης και τον άνθρωπο Κανελλάκη, με τον οποίο επαναλαμβάνω ότι έχω πάρα πολύ καλή σχέση".

Αναλύοντας τις σκέψεις του για τον Ιωνικό, ο κ. Ινάσιο τόνισε: "Η πραγματικότητα είναι πως η κατάσταση είναι περίπλοκη, μετά την αφαίρεση των βαθμών. Όμως, θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για την ομάδα, με αξιοπρέπεια, πείσμα και θέληση. Παράλληλα, θα μιλήσουμε με τον πρόεδρο για τον τρόπο ενίσχυσης του Ιωνικού στη μεταγραφική περίοδο, έτσι ώστε να πάρουμε κάποιους παίκτες σε θέσεις που έχουμε μεγάλη ανάγκη".

Απαντώντας σε ερώτηση για τις πολύ καλές εμφανίσεις στα ματς με τον Ηρακλή και τον Ολυμπιακό, ο κ. Ινάσιο δήλωσε: "Αυτή τη στιγμή έχουμε αδυναμίες σε καίριες θέσεις της ενδεκάδας. Αν είχαμε περισσότερες επιλογές τότε θα είχαμε πάρει σίγουρα τη νίκη και στους δύο αγώνες. Παράλληλα ήμασταν και εξαιρετικά άτυχοι, γιατί ειδικά στο ματς με τον Ολυμπιακό δημιουργήσαμε πολλές και κλασικές ευκαιρίες αλλά δεν μπορέσαμε να τις εκμεταλλευτούμε, ενώ δεχθήκαμε το πρώτο κοροϊδίστικο γκολ γεγονός που έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο στον ψυχολογικό τομέα".

Τέλος ο κ. Ινάσιο είπε ότι την επόμενη του αγώνα της Κέρκυρας, θα πραγματοποιηθεί προπόνηση, ενώ στη συνέχεια θα δώσει ρεπό στους παίκτες του για τις γιορτές των Χριστουγέννων και οι προπονήσεις θα αρχίσουν και πάλι στις 26 Δεκεμβρίου, το απόγευμα.




















TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ