ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρόβλημα στα αριστερά στον Παναθηναϊκό ενόψει ΑΕΚ

Πρόβλημα στα αριστερά στον Παναθηναϊκό ενόψει ΑΕΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Νάνο δεν προπονήθηκε το Σάββατο και από τη στιγμή που και ο Πράνιτς είναι τραυματίας ο Αντρέα Στραματσόνι έχει στην διάθεση του μόνο τον Χουχούμη για το αριστερό άκρο του τριφυλλιού.

Με ένα επιπλέον πρόβλημα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του αγώνα της Δευτέρας με την ΑΕΚ καθώς ο Νάνο αισθάνθηκε ενοχλήσεις το Σάββατο και γυμνάστηκε μόνος του. Ο Ισπανός μέσος αν δεν μπορέσει να προπονηθεί και τη Κυριακή θα μείνει εκτός μάχης για το ματς της Δευτέρας με την ΑΕΚ.

Αυτό δημιουργεί έξτρα πονοκέφαλο στον Αντρέα Στραματσόνι καθώς λόγω και του τραυματισμού του Πράνιτς ο μόνος διαθέσιμος αριστερός μπακ είναι ο Χουχούμης. Ο νεαρός άσος θα είναι αυτός που θα πρέπει να καλύψει το αριστερό άκρο και να αντικαταστήσει τον Ισπανό άσο. Εκτός και αν ο Ιταλός έχει κάποια άλλη σκέψη στο μυαλό του.

Από εκεί και πέρα ο Λαγός θα παραμείνει κλινήρης για το επόμενο δεκαήμερο με τους γιατρούς να του συστήνουν ακινησία αυτό το δεκαήμερο ενώ ο Τελάντερ βρίσκεται με άδεια στην πατρίδα του.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

" Με πρωινή προπόνηση στο Κορωπί συνέχισαν σήμερα την προετοιμασία τους για το ματς με την ΑΕΚ οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε ζέσταμα, «κορόιδο», παιχνίδι και τελειώματα.

Ο Νάνο έκανε ατομικό πρόγραμμα, λόγω ενοχλήσεων ενώ ο Πράνιτς συνέχισε τη θεραπεία του και ο Τελάντερ απουσίασε με άδεια. Επίσης, ο Λαγός θα μείνει σε ακινησία για 10 ημέρες. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 4:30 το μεσημέρι".

Photo Credits: Action images

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ