ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Πρόβλημα στους προσαγωγούς ο Ντάσιος

Πρόβλημα στους προσαγωγούς ο Ντάσιος
Ντάσιος

Πρόβλημα στοθς προσαγωγούς έχει ο Ντάσιος και δύσκολα θα παίξει στο ματς Κυπέλλου με την Καλαμάτα

Με πολλές αλλαγές στο ρόστερ του θα παραταχθεί στο ματς Κυπέλλου της Τρίτης με αντίπαλο την Καλαμάτα ο ΠΑΣ Γιάννινα.
Ο Γιώργος Παράσχος είδε στην προπόνηση της Δευτέρας τον Γιώργο Ντάσιο να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, καθώς έχει ενοχλήσεις στους προαγωγούς και μάλλον δεν θα αγωνιστεί με την Καλαμάτα.

Τα προβλήματα δεν τελείωσαν εκεί, αφού ο Γεωργιάδης δεν έκανε προπόνηση εξαιτίας αδυναμίας που ένιωσε το πρωί, με τους γιατρούς της ομάδας να λένε πως έχει κάποιο κρύωμα. Τέλος ο Μαϊστόροβιτς έμεινε στην Αθήνα. Ο αμυντικός του ΠΑΣ έχει θλάση στα πλευρά και αναμένεται να ταξιδέψει στα Ιωάννινα για να εξετασθεί.

Απόλυτη στήριξε σε Παράσχο

Μπορεί ο ΠΑΣ να ηττήθηκε με 3-1 από τον Πανιώνιο, ωστόσο ο ιδιοκτήτης του συλλόγου κ. Χρηστοβασίλης στηρίζει απόλυτα τον Γιώργο Παράσχο. Μάλιστα ο ισχυρός άνδρας της ομάδας θα βρεθεί στην Καλαμάτα για να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση του Κυπέλλου.

Επιστρέφει ο Ελε

Στο τέλος την εβδομάδας αναμένεται να επιστρέψει στα Γιάννινα ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, καθώς θα έχει ολοκληρώσει το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί για την μέση του. Ο έμπειρος πορτιέρο όπως όλα δείχνουν θα είναι έτοιμος για το ματς με τον Ολυμπιακό.










TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ