ATHENS KALLITHEA

Προβληματισμός για Κένεντι

Προβληματισμός για Κένεντι
κενεντι

Η απουσία του Πορτογάλου Ντανιέλ Κένεντι προβληματίζει την τεχνική ηγεσία και την διοίκηση της Καλλιθέας

Ο 33χρονος αμυντικός, σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Εργοτέλη για πιθανή μεταγραφή του στην ομάδα της Κρήτης, χωρίς να έχει ενημερώσει την ομάδα της Καλλιθέας που περιμένει εξηγήσεις από τον παίκτη για την στάση του.
Στα αγωνιστικά, η ομάδα του "Ελ Πάσο" συνεχίζει τις προπονήσεις της και την Κυριακή θα δώσει φιλικό με το Κορωπί στην έδρα της. Τραυματίες είναι οι Γεωργίου και Πασσάς.

Στον μεταγραφικό τομέα, συνάντηση υπήρξε χθες μεταξύ των διοικούντων της ομάδας και του τεχνικού τιμ. Ο τεχνικός Σάκης Δέδες έχει εντοπίσει τις θέσεις που η ομάδα του χρειάζεται ενίσχυση καθώς, προτεραιότητα είναι ένας επιθετικός. Εξελίξεις αναμένονται με το νέο έτος.

Δέδες: "Eίμαστε έτοιμοι"

Με αφορμή την πιθανή επανέναρξη των πρωταθλημάτων της Β΄και Γ΄Εθνικής στην πρώτη εβδομάδα του νέου έτους ο τεχνικός της ομάδας Σάκης Δέδες τόνισε σε δηλώσεις του: " Κατά τα φαινόμενα της Β’ και Γ’ εθνικής πιθανόν θα επανεμφανιστούν στα γήπεδα την Κυριακή των Φώτων εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και με αυτό τον τρόπο θα επαναρχίσουν τα πρωταθλήματα. Σίγουρα η μεγάλης χρονικής διάρκειας αποχή έχει ανατρέψει τα σχέδια των πάντων, οι παίκτες μπορεί αυτό το διάστημα να έχουν παίξει σε φιλικά ματς, αλλά αυτό δεν λέει τίποτα.

Τόνισε ο εκ των προπονητών της ομάδας ο Σάκης Δέδες ο οποίος δηλώνει ότι οι παίκτες του βρίσκονται σε ετοιμότητα περιμένοντας την επανέναρξη. Βεβαίως άλλο είναι να παίζεις σε φιλικό και άλλο σε πρωτάθλημα. Ελπίζουμε να είμαστε πανέτοιμοι ξεκινώντας από τις Σέρρες με στόχο το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η δική μας Λίγκα θα συρρικνώσει τις ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων που δεν έγιναν και καταλαβαίνει κανείς ότι θα έχουμε σκληρό… αγωνιστικό πρόγραμμα και όποιος αντέξει. Είμαστε μέχρι στιγμής απόλυτα ικανοποιημένοι από την προετοιμασία που έχουμε κάνει, τα φιλικά που έχουμε δώσει, περιμένουμε να επιστρέψει σύντομα ο Πασάς που έχει κάποιο πρόβλημα και βεβαίως ο Γεωργίου που έχει υποστεί κάταγμα στο χέρι, ενώ βρισκόμαστε πάντα σε ετοιμότητα για να ενισχύσουμε την ομάδα με ορισμένους παίκτες και για τις αντίστοιχες θέσεις που θέλουμε



".







TAGS ATHENS KALLITHEA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ