ΑΡΗΣ

Προβληματισμός για την δυστοκία

ΞΑΝΘΗ - ΑΡΗΣ / 11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPERLEAGUE
ρεγκέιρο MOTIONTEAM

Προβληματισμός επικρατεί στο στρατόπεδο του Άρη σχετικά με την επιθετική δυστοκία της ομάδας

Επόμενο είναι να υπάρχει προβληματισμός στην ομάδα της Θεσσαλονίκης για την απώλεια της νίκης με τον Κίκε Ερνάντεθ και τους ποδοσφαιριστές του να καλούνται μέσα από τις προπονήσεις να γίνουν πιο αποτελεσματικοί εν όψει της συνέχειας της φετινής αγωνιστικής περιόδου.
Κι όσο για την διαιτησία; Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Λάμπρος Σκόρδας, ήταν φανερά αγανακτισμένος μετά το τέλος του αγώνα στα Πηγάδια ειδικότερα με τον δεύτερο βοηθό Παπαδόπουλο από την Κοζάνη για τα τρία οφ σάιντ, δύο φορές σε βάρος του Κόκε και μία του Ρεγκέιρο. Δεν δίστασε μάλιστα να τονίσει χαρακτηριστικά πως: " Είναι ντροπή και αν είναι καλύτερα να μην παίζουμε".

Στα θετικά του χθεσινού παιχνιδιού για τον Άρη η εμφάνιση του Ντιόγο Σιστόν που ίσως να αναγκάσει τον Ισπανό τεχνικό της ομάδας να αλλάξει τα πλάνα του για την συνέχεια και ειδικότερα για τα παιχνίδια στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με πρώτο ίσως αυτό που ακολουθεί την Κυριακή με τον Πανσερραϊκό.

Στο παιχνίδι αυτό δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί ο Μπατιόν που χθες μάλιστα μετά από μεγάλης χρονικής διάρκειας απουσία ο Αργεντινός μέσος βρέθηκε στην αποστολή ενώ σίγουρα στο βασικό σχήμα αναμένεται να είναι ο Νάτσο Γκαρσία.

" Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης", τόνισε ο Τιάγκο Ζεντίλ για το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό με τον Βραζιλιάνο να επισήμανε ακόμα ότι: " Θα πρέπει να επιστρέψουμε στις επιτυχίες πόσο μάλλον όταν παίζουμε στην έδρα μας".

Αύριο Τρίτη εξάλλου ο Ερνάντεθ θα αποφασίσει από ποιο παιχνίδι του Άρη θα απουσιάσουν οι Ρεγκέϊρο και Ρονάλντο οι οποίοι χθες στα Πηγάδια απέναντι στην Skoda Ξάνθη συμπλήρωσαν 4 κίτρινες κάρτες. Από σήμερα τέλος επανέρχεται και πάλι στις προπονήσεις του Άρη ο Ντελόρτε.








TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ